Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motocross Yardım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    16 Haziran 2010
    abilerim ben 96 doğumluyum.kendimi bildim bileli motosikletleri sevmişimdir.kendime bir motocross kiralamak istiyorum yada turnuvalar.bana göre uygun gördünüğünüz bir model varmı? geçenlerde TV'de gördüm 8 yaş üstü çocukların turnuvaları katılıp bindiği motorlar var.daha çok o türler yardımcı olursanız sevinirim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ekim 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Bunun en faydali bilgisini Federasyondan elde edersin

    http://www.tmf.org.tr/lisans.php

    Lisans cikaracaksin ve yapilan resmi tum antremanlara katilacaksin. Ayrica on gorulen tum korumalara sahip olman sart. Yasadigin sehri bilemiyorum , fakat kirsal alani bol ise ve daha once tecruben yok ise. Motor ile biraz bu bolgelerde kendini egit. Asla ve asla trafige yada oto yola cikma. Pick -up bir aracin arkadasin git. bosver hadi jnm ne olacak diyen kimseyide dinleme. Bir polis dahi gorse motorun elinden gider.

    Federasyona telefon yada e-mail ile egitim icin basvur. Muhakak acilan kurslar egitimler vardir. Umarim iyi bir sporcu olma yolunda sindir.

    Unutma bu isin basi egitim ve kendine guven.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)