kütahya perli mahallesi geleneksel motocros off road etkinliği
-
Reklamlar
-
motorların dayanıklılık testi ve binicilerin becerisi adına güzel kareler yakalmışsın choppercıda olsak bir pazar bizde izlemye gelelim sizleri...tebrikler...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
mrock adlı üyeden alıntı
motorların dayanıklılık testi ve binicilerin becerisi adına güzel kareler yakalmışsın choppercıda olsak bir pazar bizde izlemye gelelim sizleri...tebrikler...
Teşekkürler haftaya pazar bekleriz o zaman choppercıda olsan ortak özellik motorcu olmamız zaten
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler haftaya pazar bekleriz o zaman choppercıda olsan
ortak özellik motorcu olmamız zaten
önemli olan 2 teker sevadası tabiki.tam yerini bilmiyoruz ama bilenlere sorarım,mutlaka geliriz...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
Pm den telefonumu verdim ararsın beraber gideriz pazara
-
mz'ler, javalar, mobiletler ve custom(!) araçlar..
tebrikler, emeği geçen arkadaşları kutluyorum ama kask daha dahil koruyucu ekipmanları olmadığına bir kütahyalı olarak üzüldüm.. bir dahakine ben de gitmek isterim..
eklediğin için teşekkürler ahmet abi..
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
-
Güzel etkinlik lakin hiç bir arkadaşta koruma vb şeyler göremediğim için sitem ediyorum..bu gibi etkinliklerde mutlaka dikkat etmeliyiz..eeee oldumu şimdi....hani biz güvenli motosiklet kullanımı yapacaktık..
bence olmamış...etkinlik ve amaçlar çok güzel..frig vadimizde harika bir ortam lakin.....
-
mtk adlı üyeden alıntı
mz'ler, javalar, mobiletler ve custom(!) araçlar..
tebrikler, emeği geçen arkadaşları kutluyorum ama kask daha dahil koruyucu ekipmanları olmadığına bir kütahyalı olarak üzüldüm.. bir dahakine ben de gitmek isterim..
eklediğin için teşekkürler ahmet abi..
Sağol Tahirim gitmek istersen msnden konuşuruz beraber gideriz koruyucu olmayışına bende üzüldüm cidden
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 AM ----------
kalsit adlı üyeden alıntı
Güzel etkinlik lakin hiç bir arkadaşta koruma vb şeyler göremediğim için sitem ediyorum..bu gibi etkinliklerde mutlaka dikkat etmeliyiz..eeee oldumu şimdi....hani biz güvenli motosiklet kullanımı yapacaktık..
bence olmamış...etkinlik ve amaçlar çok güzel..frig vadimizde harika bir ortam lakin.....
Seninle aynı fikirdeyim arkadaşım yalnız etkinlik frig vadisinde değil Kütahya perli mahallesi köyünde haftaya pazar görmek istersen pmden özel mesaj at gidelim
-
Süper yahu... O motorlarla oralarda gitmek... Racing le tırmanan bir arkadaş varı sanırım.
Ancak neden kimse de koruma yok? Bu bir gelenek mi? (Ölümle oynamak) Yoksa ordaki arkadaşların koruyacak hiçbirşeyleri mi yok?
Kimse kaskın icat edildiğini söylemedi mi?
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
-
ibrahim abiler perlililer bunlar olacak artık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 ----------
ibrahim abi bunlar ne okuyor ya onlar motorcu mu
-
simavlı biri olarak gurur duydum,bu daha başlangıç daha neler göreceksiniz,mesela EMOK grubu yaz kampını simav gölcük dağı ya da Eynal Kaplıcasında yapmayı düşünüyor,yavaş da olsa motosiklet kültürü gelişecek inşallah
-
koçum mz lere bak nasılda tırmanıyorlar.helal size
-
-
Nasıl atlamışım bu başlığı......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
benim 50 cclik cross oralara çıkarmı acaba yokuşları çıkıyo sıra sıra tümsekler oluyo oralardan geçebiliyo ama ordan zor bence inişleri iyide çıkamaz hem zaten ben aydındayım orda olsam gelirdim denerdim hem benim tüm ekipmanlarım var
-
buneya şakamı bir tane cross yok mobılet mez rezıllık
-
-
çok değişik bir tarz ama güzel olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler