dün aldığım motorum Freewind XF650
Reklamlar
-
06 Haziran 2009, 12:22
Reklamlar
-
06 Haziran 2009, 12:26
masallah..
cok saglam bir motor oldugunu duymustum..
gostergelerini ayrica cok severim
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
06 Haziran 2009, 12:28
Hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
06 Haziran 2009, 12:30
Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
06 Haziran 2009, 12:30
çok güzel bir seçim yapmıssınız... bu motor her yola geliyoır ama çok sıkışık trafiğe gelmiyor... tam bi uzun yol motoru... bende arkadaşımdan duyduğumu söylüyoruım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
06 Haziran 2009, 12:33
güle güle kullan arkadasım
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
06 Haziran 2009, 12:34
saolun arkadaşlar ama motorla ilgili nette bilgi yok motor enteresan tek silindirli motor ama çift karbiratör ve cift bujili:S
-
06 Haziran 2009, 12:40
harika bir seçim...hayırlı olsun...gerçekten er5 veya gs 500 alacağına bu makinayı almışsın...helal olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
06 Haziran 2009, 12:43
mete_han adlı üyeden alıntı
harika bir seçim...hayırlı olsun...gerçekten er5 veya gs 500 alacağına bu makinayı almışsın...helal olsun...
Allah razı olsun saolasın benim boyum uzun ve racerlerı sevmem benim daga taşa heryere gidicek motora ihtiyacım var.inşallah herkez kalbinden gecen motora sahip olup tabi hayırlısıysa
-
06 Haziran 2009, 12:44
Hayırlı olsun gülegüle ve kazasız belasız bin
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
06 Haziran 2009, 12:49
hayırlı olsun birader
millet yazının tamamını okumamış sanırım...
scooter cıyada geçmiş olsun ve sanada geçmiş olsun
kazasız belasız nice km'ler...
ilk ve son kazan olur inş. bu motorda
-
06 Haziran 2009, 12:49
Hayırlı, uğurlu olsun, bol keyifle bin inşallah....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
06 Haziran 2009, 12:54
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
06 Haziran 2009, 12:59
sey_47 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun birader
millet yazının tamamını okumamış sanırım...
scooter cıyada geçmiş olsun ve sanada geçmiş olsun
kazasız belasız nice km'ler...
ilk ve son kazan olur inş. bu motorda
dün çok güldüm ya ama adama bişi olmadı masalara girdi neyse iyi dileklerin için saol :=)
-
06 Haziran 2009, 13:37
way be
gülme komsuna gelır basına
gecmiş olsun hayırlı ugurlu olsun ALLAH beterınden saklasın en guzel gunlerde kullan
-
06 Haziran 2009, 13:38
hayırlı ugurlu olsun gülegüle kullan arkadaşım...
bir ara ben de niyetlenmiş internette bilgi toparlamaya çalişmiştim oldukça rahat,dayanıklı ve periyodik bakımları dişinda da kronik problemleri olmayan bir enduro oldugu söyleniyor.tek silindir makinelerin hepsinde oldugu gibi yüksek devirde titreşim sözkonusu ama küçük cc.den geçiş yaptiğimda aldiğin tork hissi yanında hiçte rahatsızlık vermez bana kalırsa şehiriçinde.kullanıcı bir abim yedek parça problemi olmadıgını söylemişti,hatta kendisi hatırladiğim kadarıyla suzuki türkiye ile ilgili bir kişiydi forumlarda tanişip fikrini almiştim.bu yaz sana bol bol şehirlerarası yollar gözüküyor mis gibi dere tepe nehir orman yolları.....kolay gelsin
not...bu arada plakası motorun 34ERE.. mi gaziosmanpasalı bir arkasdaştan mı aldınız?meak ettim de
-
06 Haziran 2009, 13:47
Pitm@n adlı üyeden alıntı
way be
gülme komsuna gelır basına
gecmiş olsun hayırlı ugurlu olsun ALLAH beterınden saklasın en guzel gunlerde kullan
ya ben oldugum yere yatırdım motoru ondan bişi olmaz bişiye ne kdr deger verirsen o kdr göze geliyo ya adamı görsen sende gülerdin arkadaşlar flnda yolda beni izliyodu onlar kırıldı ya bide adam alkollümüymüş ne:D. iyi dileklerin için saol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------
jeansatar adlı üyeden alıntı
hayırlı ugurlu olsun gülegüle kullan arkadaşım...
bir ara ben de niyetlenmiş internette bilgi toparlamaya çalişmiştim oldukça rahat,dayanıklı ve periyodik bakımları dişinda da kronik problemleri olmayan bir enduro oldugu söyleniyor.tek silindir makinelerin hepsinde oldugu gibi yüksek devirde titreşim sözkonusu ama küçük cc.den geçiş yaptiğimda aldiğin tork hissi yanında hiçte rahatsızlık vermez bana kalırsa şehiriçinde.kullanıcı bir abim yedek parça problemi olmadıgını söylemişti,hatta kendisi hatırladiğim kadarıyla suzuki türkiye ile ilgili bir kişiydi forumlarda tanişip fikrini almiştim.bu yaz sana bol bol şehirlerarası yollar gözüküyor mis gibi dere tepe nehir orman yolları.....kolay gelsin
not...bu arada plakası motorun 34ERE.. mi gaziosmanpasalı bir arkasdaştan mı aldınız?meak ettim de
ewet tek silindirya devri yükseltince vibrasyon yapıyo ama çok güzel bişi durduramıyorum hızlanınca:D alışıcam ben karşıdan aldım motoru kadıköyden plakayıda bilmiyom motoru aldığım sahış yatırmış buji yag fln değiştirdim ama karbiratörü fln pis aküdede sorun var vaktim olduğu için uğraşabiliyorum bugünde karbiratörü sökerim artık ya sen şimdi böle dag taş dedin ben biraz turliyim şunla olur mu motor çok heybetli inşallah herkeze kalbindeki motor nasip olur
-
06 Haziran 2009, 14:14
hayırlısı olsun,ıyı bır tercıh yapmıssın.enduro kullanmak tamamen bol km demektır.tekerın hep duz bassın.Şeref
MOTOR bence bır hastalıktır.
-
06 Haziran 2009, 14:38
hayırlı uğurlu olsun..iyi sürüşler dilerim..kaç model? ne kadara aldın? bilgi verirsen belki bu motordan almak isteyen arkadaşlara yardımın dokunabilir..
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
-
06 Haziran 2009, 14:39
Moderatör
Tarzım olmamasına rağmen bir ara ciddi ciddi almayı düşündüğüm bir aletti. ALLAH kaza bela göstermesin, hayırlı olsun
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler