Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binersin inşallah. Benim de hayalimdeki motor.. Darısı başıma
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binersin inşallah. Benim de hayalimdeki motor.. Darısı başıma
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
hayırlı uğurlu olsun daha önce test ettiğim güzel bi enduro modeli allah kaza bela vermesin 15w-50 tam sentetik motul bulmaya gayret et ısınmasından korkma hiç bişey olmaz
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Hayırlı olsun kardeşim. Benimde uzun süredir izlediğim bir ilandı. siteden bir arkadaşa gitti iyi oldu.
satıcının sahibinden deki ilanının linkide buydu.
http://www.sahibinden.com/kriz_dolay...XQQdisplayitem
Hayırlı olsun.Darısı benim başıma (kısmetse dr)
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun keyifle kullanmanı dilerim.
Hayırlı olsun.
Kaç km.'de bu motor?
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
hayırlısı olsun. kazasız belasız binersin insallah kendi motorum diye demiyorum freewind güzel motordur
Hayırlı olsun kardeş Allah kaza bela vermesin...
evet kaportasında fln kırıklar var uğraşıyom vala akü jarz etmio bugün ona batırıcam dün kilyosa girdik 5 motor 10 dk da 2 kere düşürdüm motoru alışamadım hala
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 AM ----------
vala onu hesaplıyamadım ama 3 günde 40tl+30tl lik benzin koydum gösterge yarıyı geçmedi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 AM ----------
vay be 160 kilo sanıyodum ben meger dahada agırmış yandık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 AM ----------
vala çok ısınıyo 10 metre gidim hemen ayaklarıma sıcaklık geliyo 10-40 magnatec yag koydum söledigin yagı bulucam saolasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 AM ----------
ewet o motor aslında ben artık vazgecicektim endurodan o gün cünkü fiyatı 4,5 olana bakmaya gitmiştim motor resmen gitmiyodu yani siteye koyulan ucuz endurolarda hep problem var öle kimse saglam enduroyu satmak istemiyo bende arkadaşıma gidelim canım sıkıldı dedim oda dur son ilandaki motoru görelim bari dedi bu motorun gidişini görünce artık ne sıkıntısı varsa var alcam dedim aldım problemleri çıktı ama artık kabulüm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:34 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:32 AM ----------
ist da olsan yanına gelirdim şuna biri bakım eksiklerini sölese dese şusu var busu var motoru yamahaya götürdüm adam aa aprillaya suzuki amblemi yapıştırmışlar diyo :D kardeşim suzuki bu diyom inanmıyo motordan anlıyan yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:34 AM ----------
üstünde 45000 yazıyo ama yalan bence 60-70 i var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 AM ----------
saolun arkadaşlar Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah herkez istediği motora kavuşur
Motosiklet mucidi
hayırlı olsun allah.. kaza bela vermesin.. bir ara bende bu motora merak sarıp araştırmıştım da kafama takılan yedek parça sıkıntısı ve fiyatlarıydı
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bu makinayı almaya bende niyetlenmiştim.. Kadıköyde yerinde gördüm.. Oldukça hırpalanmış gibi görünüyordu..Cebimi delmesinden korktuğum için yanaşmamıştım. Eğer usta masrafınız yoksa zamanla güzelce toparlayabilirsiniz. Yedekparça konusunda sorun yaşayacağınız sanmıyorum.. Tek silindir olmasına karşın, titreşimi ve yakıt harcaması kendi türüne nazaran daha az olduğunu biliyorum. Güzelce toparlayabilirseniz, kesinlikle memnun olacağınız bir makina.
Bu arada benzin göstergesinin çok hassas çalıştığını söylemişlerdi.
Hayırlı olsun..Kazasız günler dileğiyle..
hayırlı olsun , güle güle kazasız belasız kullan inşallah
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)