hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin arkadaşım.
hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin arkadaşım.
98 model 3,700 e aldım problemleri var ama eger yaptırıp verirsem üçretini eklerim dedi bende ölece aldım ustam var cünkü bedavaya yaptırıyom bugün akü alcam ön sispansiyonları değişmem lazım ama bu tarz modeli düşük motor almak gerçekten zor iş 10 gün boyunca pek çok kişinin motorunu gördüm hiç acele etmedim temiz motor neredeyse yok!motoru ölmüş olanları güzel bir abart egsozla gizliyolar!veya size motoru kullandırtmiyip satmak istiyenler oluyo zor yani benim imkanım varki aldım sırtını dayıcan motorcu fln olucak.ben nerdeyse sıfır olan motorumu satıp bu motoru aldım bütün arkadaşlarım kızdı ama olsun sonunda motora bindigimde içim kıpır kıpır oluyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 PM ----------
saolun arkadaşlar, amin cümlemiz kazaya maruz kalmasın sağlık geri gelmez mal önemli değil birini alır ötekini satarsın iyi dilekleriniz için saolun
Motosiklet mucidi
Make Model Suzuki XF 650 Freewind
Year 2000-
Engine Oil/air cooled, four stroke, single cylinder, SOHC, 4 valves per cylinder
Capacity 644
Bore x Stroke 100 x 82 mm
Compression Ratio 9.5 :1
Induction 2 x 32 mm Mikuni
Ignition / Starting CDI / electric
Max Power 48 hp 35 kW @ 7000 rpm
Max Torque 52 Nm 5.3 kg-m @ 5500 rpm
Transmission / Drive 5 Speed / chain
Front Suspension Oil-damped front fork
Rear Suspension Full Floater with adjustable spring preload and damping
Front Brakes Single 300mm disc
Rear Brakes Single 240mm disc
Front Tyre 100/90-19
Rear Tyre 130/80-17
Seat Height 830mm
Dry-Weight / Wet-Weight 162 kg
Fuel Capacity 18.5 Litres
Reviews Motorcycle.com / Topmoto.it / Motorbox
bu motor 3.700 rahat eder sanırım..iyi bir alışveriş yapmışsın.. tekrar hayırlı olsun
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin
keşke ingilizcem olsa :D
dijital gösterge
hava basınclı arka sispansiyon (nasıl yükselticem )
çift buji çift karbiratör tek silindirli
yağ sogutmalı tezavantajı çok ısınıyo motor
konforlu sele geniş ekran
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 PM ----------
saolasın sanırım öle oldu zaman göstericek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 PM ----------
amin amin cümlemize
Motosiklet mucidi
hayırlı olsun, güle güle kullan. Allah kaza bela göstermesin.
amin tşk ederim yaşasın enduro
Motosiklet mucidi
Hayırlı olsun.Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
HAYIRLI OLSUN GERÇEKTEN İYİ Bİ SEÇİM ... Allah kaza bela vermesin daha yeni almışsın hemen yarışa dalma ... :d geçmiş olsun...
xXxXxXxX lılılılıl ::puro:: €nD€x ::puro:: lılılılılılıl XxX
ALLAH kaza bela vermesin...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
motoru kadıköyde görmüştüm,yanına parketmiştim. yanlış hatırlamıyorsam biraz hırpalanmış bi görüntüsü vardı ama yavaş yavaş toplayacaksın. yaşı biraz fazla ama fiyatı ona göre makul. hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız kullan diyecem ama sanırım biraz geç kalmış olurum.
Hayırlı olsun .Kazasız belesız kullanman dilegiyle.
Bu arada can alıcı soruyu soruyum . 100/ kaç lt yakıyor
Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hayırlı olsun kardeşim
hayırlı olsun
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
vlad er-5 in depodan 2-3 litre benzini şimdiden çekmeye başla.Yakarken vakit kaybetmezsin
Bu motor hakkında bir sitede şunları buldum
Yazık oldu er-5'eBenden çok daha iyi anlatabilecek arkadaşlar var Freewind'i ama bende biraz bahsedeyim.
Geçen yıl Nisan ayında aldığım 2002 model Freewind'im ile 22000 km.yi aştı beraberliğimiz.
Freewind bir enduro, tek silindirli... Rakibi BMW F650 ve Aprilla'dan çok daha titreşimsiz, selesi çok rahat. Önde 19 arkada 17" cantlara sahip. Sele yüksekliği ayarlanabilen, digital göstergesi olan bir enduro...
*Hava ve yağ soğutmalı
*7000 devirde 48 hp gücü ve 5500 devirde 52 Nm torku vardır.
*Tek silindirli 4 valfli, (çift) karbüratörlü,
*Alt devirlerde gücünden ödün vermemek için çift bujili,
*Sünger(yıkanabilir) hava filtreli
*168 kg boş ağırlığıyla rakiplerinden hafif
*Ön ve arka disk frenler
*18,5 litre alan benzin deposu, digital göstergede çok doğru çalışan bir benzin durumu vardır.
*Ortalama yakıt tüketimi 100kmde 5 litredir. Bunu arttırmak veya azaltmak elinizde...
*Benzin deposu plastik olduğu için pas, küf problemi olmaz
*Egzosu krom olduğundan sorun çıkarmaz...
Hazır ekledim tam ekleyim.
Teknik özellikleri böyledir. Gelelim kullanımı ve geçmişine; Suzuki, Freewind'i ilk çıkardığında Avrupa "işte budur" demiştir. F650'ye rakip ve bazı özellikleriyle ondan daha iyi... Kendini kanıtlamış Dr 650 motorunun titreşimi yok edilip asfalt versiyonu diyebiliriz kendisine.
Yapılan ilk testinde sadece asfaltta kullanılıp çok beğenilmiş ve toprakta kullanmak için sabırsızlanıyorum yorumu yapılmış test pilotu tarafından.
Elbette ki ağır arazi koşullarına uygun değil 650 cc sınıfı ama amaç ana yoldan sapıp köy yollarında gazlamak ise, karşınıza çıkan derelerden geçmek veya bir çamur birikintisini geride bırakmaksa çok rahat bunları yapabilirsiniz.
Kendi tecrübelerime göre ise kullandığım 22000 km boyunca beni hiç üzmedi, yolda bırakmadı. Özellikle eşimle çıktığım ve bir hayli yüklediğim uzun metrajlı gezilerde dahi hiç bir problem yaşamadım. İhtiyacım olan herhangi bir parçayı bulamadığım da olmadı. Her türlü parçası bulunabiliyor.
Ben şu ana kadar fren balatasına ve gidon bilyasına ihtiyaç duydum onlarıda çok rahat bir şekilde temin ettim.
Freewind'in aydınlatması da çok iyidir. 2000'den sonra ki modellerde uzun far için mercek kullanılmıştır, merceğin etkiside bir hayli iyidir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)