evet malesef fazla seçenek kalmıyor geriye,
yani bunlarla birkaç saatlik uzun yola da gidilir diyosun?
yerine göre arazi yerine göre yol yapılabiliyorsa sorun yok, ben sadece görünüşüne göre yargıya vardım da
çarşamba burda olursam kesin gelmeye çalışırım, güzel fırsat benim için,
saat kaç gibi ve neredeydi bu anatolia?
teşekkürler..
Bir fikir almak açısından soruyorum, artçılı yolculuklar için hangi enduro tarzı motorları tavsiye edersiniz ?
Fiyatı 8-9bin TL'yi aşmamak kaydı ile
Bir de arkadaşın biri sormuş Aprilla Pegaso'yu naısl bilirsiniz diye ona da bir cevap gelir mi acaba ?
Sanırım 2003'ten sonra makyajlanmış bir model ya da ben yanlış yorumladım ilanlardaki fotoğraflardan.
enduroist senide bekleriz aramıza.
konuşcak konu bulamayınca napcak millet sar başa devam
kesinlikle haklısın. zaten bi avuc motorcuyuz. tatlı su motorcusu olmadığımız için kış aylarında sayımız tamamen azalıyor. ee kimiside sosenduro cu olunca (sosyetik endurocu ) alırlar buyuk cc leri altlarına hava atarlar sadece. gerisi boş.
öncelikle kendi cabalarınla bişeyleri araştırmaya başladığın gün içindeki endur ruhu sana yol göstermiş ve şu anda buradasın. ;) aramıza hoş geldin.
bende ilk olarak kanuni caracal ile başladım. chopper ların kullanımı daha rahat oluyor ve motor kullanmaktan soğumuyorsun (kişisel görüşüm) tamamen motora hakim olduğun hissi seni rahatlatıyor. ama şu varki satmaya kalktığında elinden cıkartamıyorsun. zaten aldıktan 2 ay snra sıkılıp 600lük bişeyler aramaya başlıcaksın. eğer trafik bilgin var ise zamanında bisiklet te kullandıysan 94 97 model bi 650 funduro sana uygundur sorun yaşamazsın. hata götürür motorlar olduğu için kısa sürede alışır adapte olursun. ama bundan önce bir iki motosiklet dersi almanda yinede fayda var.
yine kişisel görüşüm 0_250 cc başlangıç motoru alma. ucuz yollu (4000 liradan 7000 liraya kadar bir çok çeşit var karşına cıkıcak.) enduro motor alman daha mantıklı olur. suzuki freewind, bmw f650 funduro, aprilia pegaso bunlardan birkaçı.
bmw kolay kolay arıza yapmasada yaptığı zaman orjinal yedek parca ları pahalı olduğu için sıkıntı yaratabilir. onun haricinde bakımını yap seni yolda bırakmaz asla.
saygılar....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:15 PM ----------
bu arada ben hafta sonu çalışan biriyim. o yüzden etkinliklere katılamıyorum malesef.
hafta içi organizasyonlarınız olursa ulaşın bana. genelde ben her çarşamba hiç biyere kaçamazsam bile şile yollarındayım ;)
merhaba arkadaşlar.tüm endurocuları selamlıyorum . kendi çapında küçük bi endurocuyum aranıza yeni katılan bi 200 cc ramzeyim vardı gitti çok kısa sürdü aşkımız :( bakalım ne zaman iyi bir enduro alacağım.. bu arada keçili logoyu ben ilk gördüğümde bastırdım.yapan arkadaşın ellerine sağlık umarım kızmaz bu söylediğime fakat istanbulda olmadığımdan kendi imkanlarımla basmak durumunda kaldım. renkleride biraz değiştirdim affına sığınarak..
Slm arkadaslar aranıza yeni katıldım...
Suzuki XF 650 Freewind kullanıyorum çok memnunum
Doğma büyüme bandırmalıyım(Balıkesir) fakat Celal Bayar Üniversitesinde İnşaat mühendisliği okuduğumdan artık Manisa'lı sayılırım
Sizden cok faydalı bilgiler alacagıma ve forumdan cok yardım alacağıma eminim.
Manisa ve İzmir de faliyetleriniz varsa mutlaka katılmayı dilerim.
Bu arada enduro logonuz cok hoş o sticker ve t-shirt lerden nasıl edinebilirim yardımcı olabilirseniz cok sevinirim
Saygılarımla....
Aranızda en çaylak benim şu an Öncelikle herkese selamlar.
Dün göldü balıktı derken orman içinde 35 km yürümüşüz yeğenle (dönünce "gogle" den ölçtüm oradan biliyorum )
Sabah kendime gelince dedimki bu böyle yürümez
E devamında da kendimi burada buldum işte
tabiki daha çok tecrübesizim ama hepiniz gibi ben de öğrenecem yavaş yavaş..
Logoyu görür görmez azımdan tek şey çıktı...
ÇOOOOK İYİ BEEEE....
eee hayırlı olsun şimdiden...
-----------------------------------
Dağ keçisi fikri harika. Kalıpların ve duvarların arasında kalmak isteyenler zaten anlamasalar da olur logodaki fikri. Doğada olmak kuralların dışında olmak demektir. Tasarımı yapan arkadaşa teşekkürler. (Prometheus bana PM den ulaş bende 10 yıllık grafikerim sanırım yardımcı olabilirim)
Erkese selamlar...
:) Ben rap yapmayı bilmiyom halay çeksek olmaz mı? :)
logo gerçekten harika sanırım biraz geç oldu ama aranıza yeni katıldığımdan ve foruma çok fazla uğrayamadığımdan dolayı şimdi görüyorum. etkinliklerden nasıl haberdar olabiliriz istanbulda yaşıyorum...
Gonyalı... :queen::pr:
arkadaşlar yok mu endrocu bu sitede ..
200gy-2 aldım gezelim diyen varsa hafta sonunda fransaya bile git gel yaparım ona göre. topicten veya özelden herbiyerden yazabilirsiniz.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
İlk4 sayfayı okudum ve sinir oldum bu başlıgın altında tartıştıkları tek şey logomu yani bu kadar insanın diye ..........
Açan niye banlanmış bilmem, belkide bilmemek daha iyi her neyse......
Ama bu başlık altında gerçek anlamda enduro seven bunu spor olarak Türkiyede yaygınlaşmasını arzu edenleriniz varsa Eyüp belediyesinden istedigimiz pistin yaptırtılması konusunda yakın zamanda gerek imza gerekse maillerinizle desteklemenizi rica edicem.
Umarım desteginizi esirgemezsiniz.
Her söylenene verilecek cevabım varda önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.
dağ keçilerine ne oldu ya yağmur yağınca tenhaya mı kaçtınız alanya taraflarında olan varsa hazır her taraf yağmur çamur olmuşken traktörüm xl200 ve ben yanımıza arkadaş arıyoruz toplanıp bi dağ tepe havası alıp sucuk ekmek yapalım kafaya oksijen gitsin
İzmirdeki endurocu arkadaşlara sesleniyorum; sağlam bir ekip kurup ilkbaharın başlangıcıyla birlikte haftasonlarını egenin güzel koylarına geziler düzenleyerek 1 veya 2 gecelik kamplarla değerlendirmek gibi bir projem var. Haftaiçinin yorgunluğunu haftasonu eğlenceli ve dinlendirici bir faaliyetle üzerinden atmak isteyen arkadaşlar bu mesaja cevap yazsınlar tanışalım, ekibimizi kuralım, sonra da bahar gelince düşelim yollara
Enduro,ya pek rağbet yok galiba.Açılan topic pek popüler olmamış.
Bir enduro motorum olsaydı katılmaktan keyif alırdım.
İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM
Fotoğraflar mükemmel, hep böyle geziler hayal etmişimdir. Bence motorunu da ruhuna uydurursan bu işten daha fazla zevk alırsın. Senin gibi gezgine Transalp yakışır
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Off road/cross olarak hangi markayı düşünüyorsun, ne kadar kaynağın var bilmiyorum ama ilk tavsiye edeceğim Honda xl200 olacaktır üzerine tanımam (fiyatı 3500-4000 tl arası). eğer ben o kadar ödenek ayıramam diyorsan hyosung rx 125 diye bir cross var (2000-2500 tl arası) onu düşünebilirsin Honda'nın yerini tutmaz ama idare eder Hangisi olursa olsun hayırlısı olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun...
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)