dostum agresif olmanın bir anlamı var mı? Soru sordum sadece, istemezsen yorum yazmasın olur biter.
Yardımcı mı olmak istiyorsun? Ozaman ne olmaz, neleri olmaz neleri olur,bunları yazarsan daha iyi olmaz mı?
Ama yinede teşekkürler.
Dostum agresif olmakla ne alakası var, motosikletten anlayan bu işi bilen insan zaten bunların hepsinin aynı anda bir arada bulamayacağını bilir.Ben sadece mizahi acıdan yaklaştım olaya.
Şöyle söyleyim,Senin almak istediğin makinanın sınıfı zaten Enduro bunda bir anlaşalım.
600 cc ve altı bir makina orta sınıf bir makina olacağından yakıtı düşük olmayacaktır,zaten orta cc. lerde çinli Enduro bulman olanaksız(Türkiye'de),Endurolar sağlamlık yönünden sağlam zaten,Boyuna gelince sele yüksekliği en az 85-90 cm.ve üstü olması lazımki altında midilli gibi durmasın.Sele yükselince ister istemez fiyatlarda yükselecek tabiki.Senin motorun Transalp gel satıyım sana benim Transalpi
Murti ne oluyor sana dostum pazarlığa oturacağız git işine...Hem sen gitte kamp yerini ayarla.Oturak alemini organize et
Sağolasın,
Transalp bana büyük gelir ve benim almak istediğimin çamurlukları kalkık olmalı. yoksa çamur taş giriyor mazallah bi kazaya sebebiyet verebiliriz. teklifin içinde yinede eyvallah.
600 altı demiştim cbf, 350 400 makul güçler arazi içn. seledede 90 cm şart gibi, sürüşüde rahat oluyor.
sağolasın,
az yakmaz ama falcon olabılır size..
400 cc nispeten az yakar 600 cc lere göre
sele 85 cm bıraz daha yukselebılır..
otobanda 200 km rahat gıder..
dayanıklı..
aah..2.eli sormussunuz o bıraz kotu tabi
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Sen orda yağmurun altında kurbağalar ile orkestra yaparken bende burda ufo'nun karşısında çay yudumlayacağım.
http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin...n-turkiye.aspx
yok ya falconu vermem su an ıcın
daha hevesımı almadım..
ama yanı 250 650 cc arası tek makıne(ucuk drz yı saymazsak)
ondan yani
ama satmak isteseydim daha donatırdım yani))
o da 2.elden kaybediyor diye biliyorum..
yazık cok guzel makıne halbukı
MT ENDURO Dağ keçileri tişörtleri siparişleri alınmaya başladı bilginize
http://www.motosiklet.net/forum/moto...n-siparis.html
DRZ 400 güzel makinaymış sele de yüksek,
acaba yakıt tüketimi ne durumda bileniniz varsa cevaplarsanız çok sevinirim
2 el almayı düşünürsem kaç model tavsiye edersiniz?
doğru söylüyorsun murti,
burdan da bir soru çıkar,
arkadaşların motorlarını biliyoruz temiz mi kullanıyorlar yoksa yıpratıyorlar mı ama bilmediğimizde sorun çıkabiliyor.
Bir motorun iyi kullanılıp kullanılmadığını görebilmek için özellkikle nelere dikkat etmek lazım? genelde bilnir ama ben ince noktaları bilen arkadaşlardan öğrenmek isterim.
Eğer sorum çok cahilce ise maruz görüle!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)