MT Enduro / Dağ Keçileri - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Nihat24 adlı üyeden alıntı
Off road/cross olarak hangi markayı düşünüyorsun, ne kadar kaynağın var bilmiyorum ama ilk tavsiye edeceğim Honda xl200 olacaktır üzerine tanımam (fiyatı 3500-4000 tl arası). eğer ben o kadar ödenek ayıramam diyorsan hyosung rx 125 diye bir cross var (2000-2500 tl arası) onu düşünebilirsin Honda'nın yerini tutmaz ama idare eder
Hangisi olursa olsun hayırlısı olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun...
amin, sağolun teşekkürler ilginize. honda xl200 ü defalarca düşündüm ama internette çok km yapmış olanları var ve çok fiyat söylemişler. o paraya sıfır cbf alırım daha iyi.hem dağ taş vururum hem de uzun yolda rahat giderim cbf ile diye düşünüyorum şimdilik.ama cross tan da taviz vermiş olacağım tabi. ama sonuçta o da yolun olduğu her yaylaya gidecektir. bakalım,nasip kısmet.
saygılar
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Reklamlar
-
konuya alakasız olacak, affınıza binayen..
endurocu değilim ama tek isteğim enduro sahibi olmak.
hatta şöyleki ilk posttaki resmi koluma dövme olarak işleteceğim.
What goes around, Comes back arround...
-
fusuy364 adlı üyeden alıntı
amin, sağolun teşekkürler ilginize. honda xl200 ü defalarca düşündüm ama internette çok km yapmış olanları var ve çok fiyat söylemişler. o paraya sıfır cbf alırım daha iyi.hem dağ taş vururum hem de uzun yolda rahat giderim cbf ile diye düşünüyorum şimdilik.ama cross tan da taviz vermiş olacağım tabi. ama sonuçta o da yolun olduğu her yaylaya gidecektir. bakalım,nasip kısmet.
saygılar
Hocam aynı şeyler değil.Cbf de XL de kaliteli motorlar.Yani uzun vadede sorun çıkarmaz.Tamamen bakış açısı.Enduro diyorsanız XL derim.Cbf de hoş güzel makinedir.
Ben yaklaşık 6 yıldır XL kullanıyorum.Oldukça da memnunum.İstediğim dağ tepe bayır kaldırım taş her yere giriyorum.Bir kaç değişiklikle de yakışıklı hale gelebiliyor.Bir çok kişi resimlere bakarak değerlendiriyor tipini fakat bana kalırsa çok daha yakışıklı duruyor gerçekte.
Karar sizin.Ne alırsanız alın, motosiklet ruhuna sahipseniz her halükarda mutlu olursunuz.Kolay gelsin...
-
böyle bir başlık olduğunu yeni gördüm arkadaşlar.
özgürlüğün sınırsızlığını,enduro ile toz duman atarak
yaşıyoruz allaha şükür.
toroslarda teker vurmadığımız yer az kaldı.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
5.resim bildiğin kartpostal gibi arkadaki görüntü muhteşem..
ANGARAJ
-
gti_king adlı üyeden alıntı
Hocam aynı şeyler değil.Cbf de XL de kaliteli motorlar.Yani uzun vadede sorun çıkarmaz.Tamamen bakış açısı.Enduro diyorsanız XL derim.Cbf de hoş güzel makinedir.
Ben yaklaşık 6 yıldır XL kullanıyorum.Oldukça da memnunum.İstediğim dağ tepe bayır kaldırım taş her yere giriyorum.Bir kaç değişiklikle de yakışıklı hale gelebiliyor.Bir çok kişi resimlere bakarak değerlendiriyor tipini fakat bana kalırsa çok daha yakışıklı duruyor gerçekte.
Karar sizin.Ne alırsanız alın, motosiklet ruhuna sahipseniz her halükarda mutlu olursunuz.Kolay gelsin...
teşekkürler ilginize. keşke çevremde XL200ünü satmak isteyen biri olsaydı da alsaydım. ama malesef. o yüzden cbf ye yöneldim. onu alacağım. yolun olduğu her zorlu yerlere gideceğim.Ramzeyle bile nice yerlere çıktım. teşekkürler.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
-
teşekkürler ilginize. keşke çevremde XL200ünü satmak isteyen biri olsaydı da alsaydım. ama malesef. o yüzden cbf ye yöneldim. onu alacağım. yolun olduğu her zorlu yerlere gideceğim.Ramzeyle bile nice yerlere çıktım. teşekkürler.
Şahsi fikrim, zaten şu an kullandığınız makine cbf ile aynı tarzda.Yani bir commuter.Ben olsam, eğer bu işe meraklıysanız çeşitli sitelerden çevrenizde olmasa bile bir enduroya yönelmeniz.Sonuçta gider motosikleti alır gelirsiniz.Rahat bir şekilde orman sürüşleri çeşitli geziler yaparsınız.XL olmasa bile XLR 125'e de bakabilirsiniz.Ben endurocu olmanız taraftarıyım
Tamamen şahsi fikrimdir.Bütçenizi, kullanım alanınızı, beklentilerinizi bilmiyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.XL veya XLR ile ilgili bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim...
-
Şahsi fikrim, zaten şu an kullandığınız makine cbf ile aynı tarzda.Yani bir commuter.Ben olsam, eğer bu işe meraklıysanız çeşitli sitelerden çevrenizde olmasa bile bir enduroya yönelmeniz.Sonuçta gider motosikleti alır gelirsiniz.Rahat bir şekilde orman sürüşleri çeşitli geziler yaparsınız.XL olmasa bile XLR 125'e de bakabilirsiniz.Ben endurocu olmanız taraftarıyım
Tamamen şahsi fikrimdir.Bütçenizi, kullanım alanınızı, beklentilerinizi bilmiyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.XL veya XLR ile ilgili bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim...
İlginize teşekkürler.ama kararımı verdim artık malesef. cbf 150 alacağım.gidilebilecek yerlere kadar gider sonrasını yürürüm artık. olmadı onu satar xl200 alırım. enduro motorum olmasını benden daha çok istemişsiniz. ilginize hayran kaldım. tekrar teşekkür eder saygılar sunarım.
-
İlginize teşekkürler.ama kararımı verdim artık malesef. cbf 150 alacağım.gidilebilecek yerlere kadar gider sonrasını yürürüm artık. olmadı onu satar xl200 alırım. enduro motorum olmasını benden daha çok istemişsiniz. ilginize hayran kaldım. tekrar teşekkür eder saygılar sunarım.
Ne demek.Umarım sorunsuz bir şekilde motorunuzu alır ve binersiniz.
Keyifli kullanımlar...
-
Ne demek.Umarım sorunsuz bir şekilde motorunuzu alır ve binersiniz.
Keyifli kullanımlar...
iyi dilekleriniz için teşekkürler.
-
17 Ağustos 2011, 09:31
Yunanistan Gümülcineden selamlar
Batı Trakyadan kucak dolusu selamlar motor tutkunları.internette dolaşırken şans eseri bu siteye rastladım ve çok hoşuma gitti.şu anda yaşım 36,bundan 18 sene evvel ciddi bir motor kazası geçirdim,sol diz çapraz bağları koptu ve dizden yukarı kemik paramparça olmuştu.7 ameliyat sonrası kırıklarda sorun yok şükür ama diz iyileşmedi,ancak yürümeye kadar idare ediyor.buna rağmen motor tutkusunun nasıl bir şey olduğunu hepiniz bilirsiniz,bende bir kaç ay evvel bir enduro aldım.yamaha xt serow 225 aldım,2 metre boya göre ufak kaldı ama şimdilik idare edicez.umarım bu sitede güzel vakit geçirim ve dahada önemlisi güzel dostlar kazanırım...
Oğlum Fatih
Motor sevdası bambaşka!!!
Benzemez hiç bir aşka!!!
-
24 Ağustos 2011, 17:52
on numara yorum katılıyorm.
-
23 Eylül 2011, 02:26
Forumdan Uzaklaştırıldı
Keçi peyniri yeriz, her gördüğüm boynuzluyu satanist zannederiz :D
Biz Türk'üz abi :D
-
11 Kasım 2011, 16:25
merhaba arkadaslar uzun zamandır yoktum logonuz ve topınız hayırlı olsun arkadaslarala tanısmak ısterım ben kemal ordudan ktm 450 exc 10 numaraaa
fazla soze gerek yok
-
11 Kasım 2011, 17:48
logo dehşet olmuş....
race to dakar...
süper olmuş....
-
Hacılar beyler ben de cros endruo arası bir şey kullanıyorum icabında yeni açılmışi çukurlardan, tombek tombek olmuş tümseklerden, çamur toz toprak yollardan yere dökülmüş yağ mazot çakıl taşlarından geçiyorum
delicesine
bunlar için özel bir yere gitmeme de gerek yok istanbul'un yolları tam br cross parkuru gibi hatta da daha da yeterli daha geçen gün çamlıca da yolun ortasına kocaman bir kum tömbeleği koymuşar yol tıkanmış trafik allak bullak
onun üzerinden atladım benim crossla
arabalar, naked roadstlararın ve bazı enduroların geçemeyeceği yerlerden ben geçiyorum cross adlığıma çok mutluyum allah istanbulu bozmasın
amin
bu arada logo fena değil ancak lakin keçi üzerine biner gibi olmuş o kısmını biraz değişmek lazım
saygı ve sevgi
-
Bizlerede hayırlı olsun demek düşer HAYIRLI OLSUN Arkadaşım.
-
16 Şubat 2012, 13:18
Merhabalar,
Böyle güzel bir başlık unutulmasın
Ben de Cruiserla enduro yapıyorum şimdilik ve hafif ucuz kaliteli (XL 200 gibi) bir motor arayışındayım
Logo çok güzelmiş, tasarımı bizden birine mi ait yoksa
http://www.webrehberi.net/firmalar/i...u-araclar.html
Üçerler diye bi firma var onlara mı ait?
-
16 Şubat 2012, 13:57
logo 2008 de yapılmış firmanın kayıt tarihi ise 2011 bunun bi açıklaması olsa gerek.
ANGARAJ
-
16 Şubat 2012, 15:18
o kadar detaylı araştırmamıştım
sadece google görselden araştırmıştım, daha bi benimsedim o zaman logoyu, tez zamanda Sticker yaptırmak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)