Arkadaşlar. Boyum 172 nispeten alçak seleli enduro tavsiyeniz ne olur. Ş içi kullanacağım, nadiren patikalara saparım belki.. Mondial xtreme çok çok yüksek geldi,
Merhaba arkadaşlar forumumuza katılalı 2 gün oldu. Açıkçası offroad ile çok ilgiliyim 2 ocakta sınava gireceğim ve nisan ayında da hazır yaz geliyorken bir enduro/supermotor almayı düşünüyorum. Aklımdaki motor başlangıç için Yamaha xt125 fakat hiç deneme fırsatı bulamadım bu yüzden aklıma soru takıldı. Xt yüksek gözüküyor ve boyum 1.69 acaba boy sıkıntısı çekermiyim çekersem alternatif bir model varsa önerebilirmisiniz?
Endurocu smci abilerim ablalarim,
Ne zamandir supermoto aşığıyım. yamaha wr125x modelini dusunuyordum. Goruntusu falan olsun cok hosuma gidiyordu fakat gecen bi arkadas baska bi fikir soyledi. Dedi ki al abi bi tane crf250l lastiktir artik ne degistirilmesi gerekiyorsa degistir. Bana cok mantikli geldi acikcasi. Sm yapmak icin lastikten baska neleri degistirmem gerekiyor? Nereden alabilirim bu degisiklikleri? Yardimci olursaniz belki de motosiklet alemine yeni bi smci katilir :D
Arkadaşlar selam kadırga 250gy aldım dün toptancıdan sıfır kilometre ve kurdurttum ototamirciye dijital ekranda N boşta sembolü sürekli yanıyor bilgisi olan var mı nasıl çözebilceğime dair ? teşekkürler şimdiden
Bende 17 yasinda bir cross enduro hastasıyım 18 girince ehliyet alıp kLX 250 düşünüyorum baslangic için doğru olurmu
Arkadaşlar merhaba 250cc enduo motora kaç litre yağ koymak gerekir
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
kardeş merhaba hayırlı olsun ben de yeni aldım sayılır çok beğemdim motoru iyi bir ustaya götür halleder o olmasada canını sıkma önemli birşey değil soun olursa burdan görüşelim bu aralar yağını değiştirecem de kaç litre yağ alıyor onu bilemiyorum duyarsan burdan paylaş benimle
Ulan her gece eski sevgilinin fotoğrafına bakar gibi bakarım bu başlığa.
Ama eski sevgiliden en ufak hayat belirtisi yok.
Cennet vatanımın iklimi arazisi motocross için bu kadar musaitken, gençler o gereksiz güçlere sahip, sadece boş boş gereksiz hız yapan sözde "Adrenalin" dedikleri, özenti "Üff bee ne gidiyo ama" denilen supersport tarzı asfalt motorlarına yoneldiginin yarısı kadar motocrosa yönelse, Alllahima kitabıma bi daha gözleri Cross'tan başka bişey görmeyecek.
Üzülüyorum arkadaşlar.
Çok üzülüyorum.
Aksaray'dan selamlar. Başlığı canlandıralım.
Yapmayın beyler aldırcanız bana şunu 😁https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...15289292/detay
Ybr125 le motosiklet kullanmaya başladığım gün aklımdaydı cross , hâlâ aklımda ama bazen atlayıp 400- 500km öteye gidiyorum günübirlik 😢
Herkeze merhaba ismim onur 2014 xtreme max 150 kullanıcısıyım izmirden aranıza katıldım keyifli forumlar...
Merhaba arkadaşlar supermoto için ön 110/70/17 arka için 140/70/17 takmak istiyorum ama jant boyutları ne olmalı ?
ön için 3,00*17 yeterli olur mondial xy250gy sm var onun fotolarından gördüm ön jantı ama arka jantı bulamadım 4,00*17 mi olmalı ?
merhaba arkadaslar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
mr mud haklı.biz geze geze 6*7 yıldır kazdağlarını bitiremedik.
Selamun aleykum arkadaşlar, hani nerde enduro severler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)