Geçen haftalarda manisa-mt nin mangal olayına girmesinden sonra özenen bizler bu hafta gezimizi mangal eşliğinde organize ettik sabah havanın soğuk olmasına rağmen öğleye doğru ısınan hava bizi oldukça sevindirdi halbuki aynı gün eskişehirde hava tahminlerine göre kar bekleniyordu
yola çıkmadan motorumu iyice temizledım
hafta içinde motora yaptırdığımız sticker
yolda kütahya eskişehir arasında bisiklet yarışı olduğunu gördük ve ilerde onları bekliyerek el salladık tabi onlarda bize
mangalı yakacağımız alana sonunda ulaştık
pek mangaldan anlamasamda başladık yakmaya
misafirlerimiz var mobilet tabirettiğimiz motosikletlerlegezintiye çıkmış olan gençler bizi görünce yanımıza geldiler ve biraz sohbet ettik
bu motosiklet 1960 modelmiş (şasesi)
2 saatlik uzun mücadeleden sonra nihayet köftelerimiz pişmeye başladı
motosikletle uğraşıyorum sorun benzin damlaması
bu resmideki oyukların içinde bir zamanlar insanların yaşadığı anlaşılıyor mutfak gibi kullanılacak alan yatacak ,döşek hepsi kayanın oyulması ile oluşturulmuş
Yeni gezilerde görüşmek umuduyla
beyler bız yazmasak kımse yazmıyor
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
heheh geziniz züper dostum duuur eli kulağında aldım alıcam bi skyteam sm ozman birlikte de gezeriksss bu arada köfteleri kurutmuşunuz
Geziniz güzel olmus zonex. O fotograftaki 60model mobylette nin tüm parçaları orjinal olanı bende var...
Motocross 4ever
Arkadaslar size gecengün basımdan gecen 1tane komik 1tanede korkunc ama egelenceli anımı anlatıcagım malesef fotograf makinemiz yoktu yanımızda 6saat motor kullandık ama fotograf yok.
İlk önce korkunc ve egelenceli olanı;
18yasında bir arkadasta husaberg 450 bende de CR250R vardı. ATV safariye çıkarttıgımız arkadaslar mola verip ızgara yapmaya başlayınca biz 2miz karşıda gözüken daglarda sürat yapalım dedik ve tepelere gittik süratimiz sürekli 100le 130arası basıyoruz( Benim motorda saat yok arkadas sölüyor süratimizi) tepelerin üstlerinden aşagıya atlıyoruz yaklasık 15dk boyunca birbirimizi kovaladık ondan sonra yanyana kamp alanına dönerken ileride gözümüze bir tepe takıldı arkasını görmüyoruz ama tepe çok güzel 20mt yüksekliginde çok dik bir tepe atlamak mükemmel olur diye düşündük 2mizde genc oldugumuz için birbirimizi gaza getirdik son gaz tepeye girdik yanyana zıpladık ve ne görelim tepenin diger tarafında 10mt civarında bir çukur içinde çamlar var inebilecegimiz ilk yer çok ileride. Havada 2miz birbirimize baktık 2mizde çok korkmustuk ama süratimizin çoklugu nedeni ile camlık olan bölgenin üstünden geçtikten sonra yere çok yumusak bir iniş yaptık hayatımda yaptıgın en yüksek ve ileriye dogru giden atlayıstı o atlayısı birkaç kere daha yapmadan duramadık ama tabi hiçbirinin heyecanı ilki gibi digildi. ( Arkadaslar sakın arkasını bilmediginiz yerden atlamayın ben şans eseri bunları yazıyorum yazmıyorda olabilirdim )...
Şimdi komik olan.
Yine aynı gün ben o arkadas ve bir tane daha arkadasımız onda da Husaberg450 var. ATVcilerin turunu tamamlattıktan sonra 3motor dag yollarına çıktık ve sürat yapmaya başladık virajdolu yollardan sonra düzlüge geldik yaklasık 5km boyunca dümdüz ama tümsekli bir yol vardı son sürat gitmeye başladık. Yakınlardaki köyün çocuklarıda yolun kenarına dizildiler bizleri izliyorlar çocuklar el salladı arkadaslar sellektör yaptı fakat benim motorda far sistemi yok bende el sallayım dedim elimi bir kaldırdım az kaldı motordan düşüyordum. Daha sonra mola verince arkadas olum sen manyakmısın 180le giderken elmi sallanır diyince süratin farkına vardım
Special'i olan arkadaslar bilirler sürat anlaşılmıyor ama anlamak lazım
Motocross 4ever
o korkunc olan süper bise ya
denemek isterdim
eğer 2.fotoyu diyiyorsan oradan az kalsın aşağıyı boyluyordum oranın solundan geldim oraya. Sanki dümdüz bir tepe zannediyodum bastım bastım kafamı bi kaldırdım frene basmam bir oldu.
ama manzara güzel konyanın büyük bölüümü görünüyor.
hos geldın fotolar cok guzel elıne saglık
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
hoşbulduk abi saol......
hani yaw kimse yok mu?????
topik tıngır tıngır ediyo....
güzel yerli motocross fotoları görmek istiyosanız TAM 6SAYFA http://atanurcan.50megs.comBU MOTOCROSS CU 13 yasinda
herkes herhalde arazıde kımse nıp baglanamıyor
dostum hoşgeldinn. skyteam in hayırlı olsun,kazasız belasız,güle güle kullan bu ara cayır cayır yanıyorrr.. ;)
benimde bir zamanlar böyleydii..
tekrar hoşgeldin aramıza..
killing machine sende hoşgeldin.. okadar aksesuarla dağ bayır rahat rahat gezebiliyon mu.? ve modeli ne.? çift eksoz olayı çok güzel olmuş..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)