Arkadaşlarr dış lastik ihtiyacım war pirelli metzeller michelin e alternatif olarak Duro ve benzeri markaların online satışı warmı, bilgilendirebilirmisiniz? Tek alabileceğim yer internet de o yuzden sordum.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
hayirlisi olsun arkadasim...
kazasiz belasiz hayirli gunlerde kullanman dilegiyle...
fiyati uygun oldugundan duro yu tavsiye ederim... ama icimdeki hep metzeler olmustur... su an duro kullaniyorum bi problem yok... lastiklerle ilgili bi baslik vardi gecenlerde, bi gezin bakalim forumlarda....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Motorize_deli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
darısı başımaaaaaaaaaa
haniii beniim motorum motorum
gazý kökleyeceðiiim
basmazsan
hurdalýðý vereceðim...
(Hani benim recebim melodisi ile )
kardesim cok güzel bir sarkı olmus eline yüreğine sağlık inşallah hapimiz istediğimiz motorlara kavuşursun
işallaahhh
ee cross cular hani nereye kayboldunuzz...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
valla ben oturmak istemiyorum evde soyle dısarı cıkıp cross yapmak istiyorum fakat havalar burda musait değil.. Omuzlarıma kadar gelen kar var... yavas yavas eriyo gerçi ama yakındır bizim cıkıslarımız
daglardaydim yeni geldim oturmak yok devam...
Valla ben snowboard yapıyordum kartalkayada ama ankaraya geldim en sonunda =) Yoksa havaların bozuklugu beni tutamaz.
Motocross 4ever
@kingOfTheExtreme; ula kartalkayaya gelion madem o kadar yakındasın boluya gelseydin ya keske... Görüşür tanısırdık en azından... Bi daha gelirsen haberim olsun
Burda -10 derece ciavrlarında hava ... Bugun cıkayım dedim de mont kask pantolon eldiven olmasına ragmen yinede dondum... bi ara hatta el bas parmagımı hissedemiyordum soguktan...
valla kütahyada bu mevsimde bira cross bile binmek zor daglarda kar en az 50cmtim şehirdede cros zevk vermiyo çamur olmalıki cros zevkini yaşatsın kar yüksekligi düşünce inşallah devam crosa şimdilik off road zamanı bizde kütahya dan saygılarımla
[COLOR="Red"][B]Efendi ol ama içindeki serseriyi korumayı bil[/B][/COLOR]
pazar günü gölbaşı kross pistindeydik, kudurup stress atmak için..
http://www.youtube.com/watch?v=dNo5dRh-Zdg
video guzelmis, hatta super, ramzeyli elemani tuttum...
demek ki hayat bahanelerle dolu, yagmur, kar, camur demeyip bineceksin motoruna....
Bide piste girip deneseydiniz sırf yanında 0 mı çizdiniz?
Motocross 4ever
yamur çamur kar bahane enduro/cross şahane
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Motorize_deli biz ne yapacağız yaa.. Motorsuz motorsuz.. Ahan benim de motorum yok.. uglychild abim de az değil.. biniyor SM'leri..
Ya uglychild abi, senin motorunun bi resmi vardı photoshoplu olan hali
Onu bi paylaş da görelim abi..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)