Selam arkadaşlar,beni de alabilecekmisiniz aranıza
Selam arkadaşlar,beni de alabilecekmisiniz aranıza
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...z-olmesin.html ( Motorize sevdiklerimizi kaybetmemek için)
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
hosgeldin ne demek aramiza kabul gormen icin ikametgah kagidi, sabika kaydin, a2 ehliyetin, nufus fotokopisi(noter tastikli)
şaka bi yana guzel bi resim yuklesen iyi olur....
[/QUOTE]
zonex sen neler yapmissin yaw boyle, fotolar gercekten cok guzel, imrendim valla... helal olsun... devami gelsin ama, durmak yok....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
slm arkadaslar sizce kanuni nin 2007 model cross motoru nasıl.Yani cross yapılabilir mi? gücü biraz az sanki,gerci motor 118 kg yardımcı olursanız sevinirim.kanuni ve ramzey arasında kaldım ramzey 15.5 hp ,kanuni 13 hp ama arada kalite ve servis farkı var.şimiden tesekkürler
Yani çok saçma o kadar az kuvvet çıkması mail atıp ögrenen arkadas burayada dogru olanını yazarsa seviniriz...
Zonex kar ı iyi degerlendirmissiniz. Ama hani kardan rampa yapıp atlasanız daha güzel olurdu ben gecen senelerde denedim baya güzel oluyor ama çok ufak oluo genelde.
Motocross 4ever
endurocunun gözünü seveyim be
karda çamurda bilimum olumsuz koşullardan zevk almasını bilen motorcu gurubu
işte tutku budur.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
Arkadaslar size faydalı gelecegini düşündügüm bir bilgimi paylaşayım dedim.
Çamuru Çamurluktan çıkarmaya ugrasmaktan bıktınızmı?
Eger evetse camurlu havalarda motora binmeden önce motorunuzun çamurluklarına gres yagı sıvayın çok etkili bir yöntemdir biz yarışmalarda kullanırız.
Hayırsa yıkamaya devam
Motocross 4ever
eskı gezılerden bıkac foto
dağa çıkarken ilk molamız eskişehir manzarasına karşı:
adrenalin'in tavana vurduğu anlar piknik alanında diğer bulunanların garip bakışları arasında motoru masaların üzerine çıkartısım
Dağda gene bir ısınma molası odondurucu soğuk devam ediyor
ilk gördüğümüz köyde hemen çay molsarı verdik içimiz ısındı biraz
bu görüntü hoşumuza gitti hemen resimledik
hemen hemen heryerden görülebilen çok büyük bir oluşum inanılmaz bir manzara tüm çevreden görünüyor
ahanda kar erimemiş bakınca bile halen içim üşüyor
mt-yi hemen karaladım tabi imzamız kalsın dağda
Bu arada belirtmek istiyorum ankara yönüne giden yüksek cc endura grubu'nun tüm elemanları bize el ile selam verdi ve bizde onlara karşılık selam verdik 1-2 saat sonra scooter-cup karışımı gruplada aynı şekilde selamlaştık işte motosikletçi ruhu budur altındaki marka cc vs. hiç önemli değil[/QUOTE]
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
o pazar günü ankara yönüne giden ankara ekibinden (motur.net) Çelinç tiim haftasonunu kaçamak bilip boluya kar kampı ve çelinç yapmaya gitmişlerdii..
bu ara resimler çok güzell..
bende o kampa ait birkaç resim yayınlamak istiyorumm ...
Çelincır tiim Boluya kampa giderken
Karda ilerleme çabaları ..sonuç 20 mtre :D
Sky'a gurur duyuyorum..Büyük cesaret
Hava nın iyi olması moralleri bozmuştur...tarih:Cumartesi günü
AMA sabah kalktıklarında Heryer kardır..
skyteam
Dönüş yolu
motur çelincır tiim 'i cesaretlerinden dolayı kutluyorum.
SONUÇ OLARAK SKYTEAM DAĞ BAYIR KAR VE HER ZORLUKTA YOLA DEVAM....
çinlilerde standarttır
her 100 cc = 7 beygir
bu fazla değişmez...
gerisini siz hesaplayın..
--- SATILIK MAGELLAN EXPLORIST 300 GPS ---
igilenenler için email: mdinc3000 yahoo.com
çin, taiwan japon anlamam, onemli olan nasil kullandigin, nerde kullandigin... bi suru yamaha, honda var piyasada ama yarisi yagmurda bile kullanmaya korkuyor....
çin makinalarina herkes tepkili ama ya olmasaydi bu kadar motosiklet meraklisi heveslerini hep erteleyecekti, artık 40 yasina gelince bi tane alir hafta sonlari binerdik, o da eşine her seferinde hesap vererek...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Evet arkafaşlar dün itibariyle yani motorum olan xlr125 e kavustum. 2. el fakat cok temız kullanılmıs. Choppermı maxi scootermı derken sonunda aldım xlr mi ama çokda zevklı bır alet ha. gez gez tadı bitmiyor. Resimlerini koyacağım. Bundan sonra aranızdayım.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
@ voldemort , hayrılı olsun arkadasım...
@Lospichos Ulan ya adamlar memleketimize geliyolar bize haber vermiyolar yaa. Ben sizi karsılar elimden gelen fedakarlıgı yapardım sizlere hem bende gezmiş olurdum sizinle... Bu tur geziler duzenlerken mt il gruplarına biz geliyoruz diye yazarsanız iyi olur arkadaşlar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Voldemort hayırlı olsun ayrıca güzel bir secim yapmıssın bende 6ay kadar XLR kullandım motor dayanıklı motor tek problem satarken ortaya çıkıyor. Bana kuvveti ve amortisör sistemi yetersiz geldigi için satmıstım motocross yarışmacısı oldugumdan ufak kalıyor ama gezinti için biçilmiş kaftan motordur. benim XLR 125 ile yaptıgım atlayışların resmlerini almak ister veya motorla ilgili problemin olursa danısmak istersen barisozil@hotmail.com adresini ekleyebilirsin...
Arkadaslar motocross ve supermoto fan club ı olarak bence hepimiz msn lerimizi yazalım böylece gerek teknik bilgi gerek sohpet paylasımımız daha hızlı olur.
İlk benden barisozil@hotmail.com
Motocross 4ever
benim bi motorum bile yok
ama cok seviyorum motorları kacamakta olsa cok uzun aralıklarla binebiliyorum
motorsuz bir motorcu olsamda yinede; motorize_deli@hotmail.com
Arkadaşlar çok sağolun, darısı Motorize Deli kardeşimin başına.. Çılgın bi şey bu alet
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)