GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
dostum bence bu topiği crusier ve chooperlarla kirletmeyelim. Burası toz toprak ve pis motorcuların yuvası
sana bilgi ve görüşlerimi özel msjdan atacağım..
bu ara kross ekipmanları arıyorum .Tavsiyeler,ne marka nekadara işin içinden çıkabilirim.?
iskelet-bot-ve jersey istiyorum.tavisye ve görüşleriniz..?
Lospichos. Kafes(iskelet) acerbis yada ufa tavsiye ederim 160usd civarı tutar. Kask alabildiginin en pahalısını al 300usd civarı. Botlar gaerne yada fox al 200usd civarı. Jersey alt la üst 120usd civarında tutar yani toplam 780usd yaklaşık 1000ytl tutar ama motocross yapıcaksan mutlaka almalısın benim hayatımı kaç kere kurtardılar inanılmaz düşüşler yaptım ( superman denerken havada motosikleti kaçırdım) ciziksiz atlattım.
Motocross 4ever
örnek video: http://www.dailymotion.com/relevance...o/video/312819
Supermoto lar gibi viraj almak istiyorsanız :
1- Hızla viraja yaklaşılır
1a- üç kere vites koluna tekme atarak 2.vitese inilir
1b- ön fren sıkılır
1c- arka frene çok hafif basılır ama hafif olacak, debriyaj gerekli miktarda serbest bırakılır
.........böylece arka tekerlek kaymaya başlar tekerlek fazla açılırsa debriyajı biraz sıkarak arka tekerlek istediğiniz çizgiye cekersiniz, dışa kaçmıyorsa eğer tersi yapılır yani debriyaj iyice bırakılarak arka tekerin savrulması sağlanır, ama arka tekerlek her zaman dönüyor olmak zorunda eğer arka tekerlek kilitlenirse yere yapışırsınız, arka teker dönecek ama gidiş hızınızdan daha az döndüğünde kontrollü kayma sağlanıyor......
1d- tabi viraja girerken ön fren bırakılır
1e- Virajdan çıkınca gaza basılır ve tezahuratlara kulak verilir...
ama ilk başlarken düz gidilerek çalışmalar yapılır..
mesela:
0- düz gidilir
1- önce hızlanarak üçüncü vitese kadar yükselinir,
2- debriyaj sıkılır ve birinci vitese inilir
3- ön ve arka frenlere hafif basılır
4- debriyaj bırakılır
5- arka tekerlek kaymaya başlaması lazım... ama kitlenmeden sadece gidiş hızından daha yavaş dönecek şekilde...
sonra hafif hafif dönüş verilir (bunu deneyen herkes motosiklet teorisini okumuş olmak zorundadır)
--- SATILIK MAGELLAN EXPLORIST 300 GPS ---
igilenenler için email: mdinc3000 yahoo.com
userneym, supersin... Bursa nasil? Motoru uyutmuyosun degil mi?
bu topic cok ıyı olmus
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Bu motosikletimle resmi yarışmalara katılmadım ama HMK pistinde ankara yarışlarına katıldım ve katıldıgım tüm yarışmalarda da mx2a cıların çogunu geçtim önümüzdeki sezon tüm yarışmalara katılmaya çalışıcagım.
Motocross 4ever
@extreme king vırk vırk...
ankaradaysan şöle kross yapmaya gidelim diyecektim ama ben motoru kapattım..
havalar güzelleşinceee mühye köyüne gidip dağlarda tekniklerini öğretirsin olmamı ?
arkadaslar oncelikle herkese merhabalar ,bu formu acıldıgı zamandan beri takip ediyorum sonunda iyi bir isim var (dıs tıcaret ) artık maasım cook fazla olmasada duzenlı (eskıden truzımcıydım aman allah korusun ) bursaya 4 ay once tasındım ,antalyada iken honda nx 250 cc'im vardı ama satmak zorunda kaldım ,artık bos zamanım cok ve bunu motocrossa ayırmak ıstıyorum ,
bursada bildiginiz bir pist ve bu isi yapan arkadaslar varsa lutfen bana veya buraya yazın msn : punkermanmania@hotmail.com
saygılarımla ;
erman ustun
Lospichos yaza dogru gideriz balıkpınar köyüne motocross pistine orada sana teknikleri veririm...
Punkermanmania benim bursada tanıdıgım yok
Motocross 4ever
merhaba Erman,
oncelikle hosgeldin... sanirim userneym nickli arkadasimiz Bursa da ikamet ediyor, belki o sana bu konuda yardimci olabilir... bu arada ben de turizmle ugrasiyorum
bu arada sıkıntıdan yaptim nasil olmus?
http://www.youtube.com/watch?v=_-FHVEx6YkU
çok güzel bir video
hatta bi cross çunun double back flip denemelerinde içeriyor
http://www.youtube.com/watch?v=ILKgk...elated&search=
dostum cok guzel vıdyo olmus harıka
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Sky Team St 200 Sm. Hastayım bu motora..
uglychild özellikle senin motora kafa grenajın falan muhteşem.Eksoz çok tatlı ötüyor.Şubat sonu askerim, daha sonrasında bende bir sky team sahibi olmak istiyorum.
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
cok tesekur ederim dostum...askerden sonra umarim bi tane de sen alirsin,
bu video benim skyteam http://www.youtube.com/watch?v=_-FHVEx6YkU
Arkadaslar videodaki adam sadece bir adam digil o Travis Pastrana 14yasında dünya freestyle motocross sampiyonu oldu. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi motocross cusu sayılır
Motocross 4ever
Herkese selam arkadaslar. Bende bir Sky team SM kullanicisi olarak selam vermek istedim. Motorumu bir aydir kullaniyorum ancak simdiden 1500 km yi doldurdum. Sabah aksam biniyorum doyamiyorum. Gece kalkip cikip yine bir tur atiyorum. Ruyamda bile onu goruyorum. Almamislara da burdan siddetle tavsiye edebilecegim bir motor. Hele birde performans egzostunuz varsa yemeyin de yaninda yatin. Ugly child bu arada video nu izledim. Cok cok guzel yapmissin. En yakin zamanda bende bir video cekmeyi dusunuyorum. Keske tum skyteam sm ciler bi toplanabilsek de yaza kadar guzel bir gezi organize etsek.
Hyosung GT 250 Comet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)