Tam olarak işine yarar mı bilmem ama şöyle bir konu geçmiş ve erodesign'dan birkaç yoru gelmişti.... Buyrun
Tam olarak işine yarar mı bilmem ama şöyle bir konu geçmiş ve erodesign'dan birkaç yoru gelmişti.... Buyrun
merhaba arkadaslar aslinda cross ve enduro motorlar hakkinda pek bir bilgim yok ama bu aralar klr 650 gozume carpiyor. ama gercekten bu tarz motorlarin sehir ici kullanimi, tarzi, ozellikleri hakkinda pek bir bilgim yok. internetten de arastirdim ama parca parca bilgiler bulabildim. ben cogunlukla duz yolda kullanacagim arada arazi ye gidebilirim.asfaltta kullanacagim icin hizlanma durumu da onemli benim icin motoru zorlamadan son hiz nedir ? ve 300km yol yapacagim zaman artciyla yapabilirmiyim,yakit durumu nedir kisaca tum bilgilere muhtacim. tabi almayi dusundugum motor hakkinda da bilgi verirseniz ayrica mutlu olurum forumdaki klr 650 kullanicilari kismi pek bir pasif simdiden cok tesekkurler bilgileriniz icin
Merhaba arkadaşlar Kuba str250 ve apachi xz250r arasında kaldım apachinin bana göre eksileri deposu çok küçük ve boyu Kanuni cross250'den uzun mu acaba ? Kuba str250ninde biraz daha alçak duruyor daha şişko görünüyor ? Tecrübeli abiler aydınlatırsanız sevirinirim tahmin yürütün ..
Arkadaslar bisey sormak isterim.
Supermoto ve crossmotorlarda ayna, sinyal ve far gibi trafikte kullanilmasi gereken parcalari yoktur diye bilirim. fakat bazi arkadaslar enduro motorlarini bu konuda paylasmislar.
Ben yanlis biliyorum yoksa! yardimci olursaniz kafam karisikliyi gider.
Tesekurler
arkadaşlar selam, motor cross yapmayı öğrenmek için motoran xf 250 aldım. yıllardır chopper kullanıyordum ancak heyecan olarak artık daha fazla adrenalin lazım diye düşündüm. motoran xf 250 ile ilgili fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim motor 19 hp toprakta hız olarak beni tatmin etti ancak makina biraz agar geldi. öğrenmek için doğru motormudur
istanbul'daki cross'cu arkadaşlar aşağıdaki başlıkta toplanıyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/endu...oss-grubu.html
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
agokova motorun hayırlı olsun, ilk izlenimlerini,fiyatını, varsa eğer benzin sarfiyatını ve FOTOLARINI bekliyoruz
special diye tabir edilen cross motorlar'da dediğiniz gibi far,sinyal,ayna,plaka olmaz ve sadece arazide vb... kullanılabilir.süpermoto larda vardır...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Merhabalar şuan bende cross motor yok fakat bende ya bir cross yada bir sm almayı düşünüyorum.Bana uygun fiyata önerebileceğiniz iki zamanlı da olur süpermotolar nelerdir yeni başlayan için ama en az 20hp olsun diye düşünüyorum.
Selam motosu superciler.
Husqvarna TE 570 denk getirdim.2003 model herhangi kronik arizasi var midir? Parcasini cok zorlanmadan bulabilir miyim? Satin alirken dikkat etmem gereken yerleri var mi?
[COLOR="#FF0000"][B][U]Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.:bounce:
[/U][/B][/COLOR]
Teşekkürler babuxd yamahanın xt125x daha uygun fiyat olarak 4-5bin civarı 2. el alınabilir.Aslında 3bin civarı bi makine olsa 3bini geçmesem çok daha iyi olacak bu fiyat için önerileriniz nelerdir.Hiç olmadı düzgün çin malı bir model de olabilir 2.el şu skyteamlar felan nasıldır acaba bide eskişehirdebu model zor bulunuyor başka alternatifler arıyorum.
çin malı motor alırsan sana gene 4 5 bini bulucak.. bence yamaha xt 125 x al.. düşşen ne sinyali kırılır nede grenajı? çok esnek grenajları var süspansiyonlar mükemmel.. yolda giderken tümsek ararsın üstünden geçmek için.. daha uygun istiyosan asya motorlar var supermoto olarak ama sadece tekerlekler supermoto.. motorun yapısı çok dengesiz.. benim eski motorum xt 125 r dı.. salak gibi sattım cbr 125 aldm pişman oldm.. şimdik wr 125 x alcam.. 125ten yukarı çıkamadım bir türlü ama çin malına girmeni istemem.. özellikle yeni başlıyorsan..
[COLOR="#FF0000"][B][U]Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.:bounce:
[/U][/B][/COLOR]
Eskişehirde sahibindende 4250e xt125x vardı.Bitek o var acaba motorcularda falan da var mıdır.Fiyatı pahalı olmasa tipi olsun vs kullanıcı yorumları hep olumlu yönde ama 3500t gibi olsa fiyatı çok güzel olurdu benim için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Birde 1.73 boyum var acaba yamaha xt125x için veya diğer croos süpermotolar için sıkıntı olur mu?
Valla 4250 çok yüksek bir rakam. Daha önce araştırdığım 90-2000 arası japon enduro-cross modellere göre söylüyorum. Yüksek fiyat çekmiş satıcı
#sürenadam
Moruk hepsine göre... XT125 dediğin sağlam ama performans olarak vasat bir alet. 11hp gibi birşey, hatta birileri çok iddia etmişti motor parçaları, piston ölçüleri felan YBR ile aynı olduğu için YBR motoru kullanıyor diye.(YBR motoruna kötü demedim burada). Yani öyle aham şaham, arasan bulamazsın, evladiyelik bir motor değil. Ki asıl cevap evet, o tertemiz KLR 250 ye göre çook yüksek bir rakam , ki tekrar hatırlatıyorum 11hp lik bir 125cc altı üstü...
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)