ya aslında kendime güveniyrm ama deil cross motosiklette bile acemiyim dha doorusu artcılıktn baska bise yapmadm bile
ya aslında kendime güveniyrm ama deil cross motosiklette bile acemiyim dha doorusu artcılıktn baska bise yapmadm bile
ArkadaşLar bu başLık süper oLdu.FaydaLı biLgiLer bekLiyoruz...
Born To Be wild,Live to Ride...
Bu resim kendi cekimim Yedigoller-Bolu
Buda bizim arkadaş Tuncay Ben cektim yine resmi
Bazı resimler konuyla alakasız oldu ama atmak istedim...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Cansu sonucta motocross u tafikte digil parkurlarda yapıcagın için acemiliginin tek önemi sakatlanma risk in olması ama korumalarla bunuda önemli bir ölcüde azaltabilirsin eger kendine güveniyorsan special 125likle baslıyabilirsin 40hplik bir canavarla.
Motocross 4ever
Geçen pazar dağ a çıktık, 20 cm kadar kar vardı, daha önce bir otomobilin geçtiği yerden geçerken buzlanma yaptığı için kaydım motoru yatırdım, sağ elim ağzıma halen ulaşmıyor
Bu konuda deneyimi olan var mı? Hiç kimsenin geçmediği yerde kullanmak kolay ve çok zevkli, ama otomobil geçmiş yerlerden geçerken çok tehlikeli farketsende bir işe yaramıyor.
Free Motorcycle Team
@chocolateman Haklısın abim... Aynen sende yasanan olaylar bende de basıma geliyor bi care daha bulamadım... Care buluncak gibi bi şeye de benzemiyor bea
mETE_hAN abicim gercekten dediğin gibi bolunun her mevsimi ayrı güzel...
Slmlar topici yeni gördüm
öncelikle harika bir düşünce
Arkadaşlar bende off road hayranıyım ama bi sorun var 1,67 lik bi cüce boya sahibim ama skyteama bindiğimde topaklarım havada bir şekilde yere basabiliyorum sizce bu beni iadre edermi..?
Birde bu hafta içinde skyteam alıcam ama kararsızlık içindeyim SM mi yoksa Tr mi
Bulunduğum şartları gözden geçirelim;
1- şehir içinde oturuyorum ve dağ taş muhabbetlerine sadece toplu gezilerde gidebilirim. (tek basıma yemez zaten sakıncalı olur tek)
2- 1,67 lik pale boyumu da göz önünde bulunduralım Sm lerin biraz daha kısa olduğunu duydum.
3- işede motorumla gidicem (günde 3 ytl yol parası vermekten imanım gevriyo hesapladım aylık benzin daha ucuza geliyor hemde motorumla gidiyom )
4- Ben TR lere daha hastayım
Bu koşulları göz önünde bulunduraraktan;
-Sm nin şehir içi avantajları benim için ne olacak ve TR karsısındaki dezavantajları,avantajları
-TR nin şehir içi avantajları benim için ne olacak ve SM karsısındaki dezavantajları,avantajları
Gelelim araziye
-Sm nin arazideki avantajları benim için ne olacak ve TR karsısındaki dezavantajları,avantajları
-TR nin arazideki avantajları benim için ne olacak ve SM karsısındaki dezavantajları,avantajları
SM mi TR mi kafam cok karışık karar vermekte zorlanıyorum bi yardım edin yanlış bir karar vermek istemiyorum...
( biraz uzun oldu umarım sıkılmazsınız )
Cok tenk yuu
arkadasım skyteam o modeli için açılan topic var ordan gerekli bilgiyi alabilirsin fakat senin kullanıs amacına gore kucuk tekerleklisi daha UYGUN OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
ugly kardeş SM, TR konusunda ne diyon sen ?
king dostum ,sen cansuyu öldürmeye mi çalışıyorsun? :D o söylediğin makineler başlangıç için bile güçlü sayılabileck cinsten...
hem amatör için tavsiye etmem. düşe kalka öğreneceksin , bence yedek parçası ucuz ve düşersende "amann düşerse düşsün" diyebileceğin kötü çin markalarıyla başlamanı önereceğim..
ben kimiyim birdost:D
ilerde o söylediğin makineler umarım benim altındada olur ...
ben de aynisini dusunuyorum, lospichos...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Arkadaşlar aranıza katılmak üzere olan biri olarak deneyimlerinize ihtiyacım var. Motor konusuna çocukluğumdan beri bir hayranlığım var ve artık bunu yavaş yavaş hayata geçirmek istiyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse bi ara arkadaşımın peugeot marka mobiletiyle bir tur atmıştım onun dışında 2 teker tecrübem yok. Şimdi bir chopper alıcam. biraz araştırdım piyasayı. Jinlun 250cc- yellowrock 250cc su soğutma- mondial 250cc ve ramzey 250cc arasında kaldım bu ayın sonuna kadar almam gerekiyor. Ne dersiniz??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)