Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

MT Supermoto & Cross Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    biker_boyz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XR 600 R
    Slm herkese En Hard enduro ve Supermotosundan

Buda benım Supermotom

üssü var,üstü yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS

Hoşgeldin. Makinan çok temize benziyor.

: Kocaeli'ndeysen akademik dönem açıldığında takılırız beraber ;)

Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
    Her şeyin Aslı Güzeldir!
    Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...

Motosikleti
    XR 600 R
    Alıntı mogli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hoşgeldin. Makinan çok temize benziyor.

: Kocaeli'ndeysen akademik dönem açıldığında takılırız beraber ;)

Olabilir neden olmasın
    Her türlü gazlamaya ve geziye açığım
    üssü var,üstü yok

Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Ne yalan söyleyeyim fotoğrafları ilk gördüğümde kıskandım bir an için. Hakikaten makina çok tatlı çıkmış. Bir adı var mı ?
    Her şeyin Aslı Güzeldir!

Motosikleti
    XR 600 R
    Ne yalan söyleyeyim fotoğrafları ilk gördüğümde kıskandım bir an için. Hakikaten makina çok tatlı çıkmış. Bir adı var mı ?
    Olmazmı herşeyin bir adı olduğu gibi motosikletiminde bir adı var onun adı Beyaz at tam bir canavar

Bu fotoğrafta Körfez pistinden supermoto yarışından

Öyle supermoto halınde durduguna bakma o cantları sadece SM yarışlarında kullanıyorum.
    Motorumun aslı normalde bu şekıldedır

üssü var,üstü yok

Motosikleti
    hyosung rx 125
    selam, yenı kroscu olarak burdayım bende

izmirdeki kroscular; topraga cıkıp eglenmeye ne dersınız

masaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaslar cross bi makineyi supermotoya cevirmek ne kadara mal olur jantlar yeni lastikler baska ne yapilmasi gerekir?

romeomustdie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DR-Z 400 S
    Merhaba, üstteki soruyu ben biraz daha genişleterek sorayım , ben de çok merak ediyorum.

Geçen hafta Kanuni Cross 250 aldım, daha önce uzun süre motosiklet kullandım ve genelde asfaltta şehirler arası yolculuklar yaptım ancak tam cross bir makina hiç denememiştim şu an cross 250'den arazide çok memnunum benim gibi crossa yeni başlayan biri için oldukça yeterli ancak şehir içinde tam bir eziyet, vibrasyonu sayesinde Azer Bülbül gibi oluyorum .

Bu motosiklete süper moto jant ve lastik nasıl olur ? haftalık veya iki haftada bir cross lastik ve jantlarla değiştirmek çok zor mu olur ? süper moto jant lastik fiyatları ne kadardır ? şehir içinde süper moto jant ve lastikler gerçekten asfalt yolculuğunu eziyet olmaktan kurtarır mı ?

cevaplarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    insan acizdir, muhtaçtır, fazla artislik yapmamalıdır.

Motosikleti
    yaza inşallah..:)
    abi bn motoraaa yeni başlıcam cross almayıı düşünüyorumm ne dersnizzz daha öncedee bi kaç kez sürmüşlüğüm varr fakat o kdr iyi bilmiyorm zaten hmn yarın odan burdan zıplamak istemiyorum zten zıplayammda :D neyse işte öle ne dersniz bnm bütçede 7 8 felan !
    yaz gelsin istiyorummm........:queen:

Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Motoru süpermotoya çevirmek esasında çok da masraflı bir iş değil ( çıkma temiz parça bulursan ) . Ama romeo arkadaşım eğer ki çok hard arazi sürüşleri yapmıyorsan o kadar eziyet çekip lastik sök tak ı yapmaktansa daha ara sürüşe uygun dişleri olan enduro lastikleri alabilirsin. Ama vibrasynu belli bir seviyenin altına çekemezsin çünkü hem tek silindir bu makinalar hem de Kanuni seninki. Bende de Ramzey vardı, sen Azer Bülbül'den bahsediyorsun ben bildiğin uyuşuyordum. Bir keresinde İstanbul'dan İzmit'e geldiğimde yere ilk bastığımda düşmüştüm o derece uyuşmuştu ayaklarım. Ama lastikleri enduroya çevirmek büyük ölçüde azaltır titreşimi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:43 ----------

Alıntı DeViL_Cross adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bn motoraaa yeni başlıcam cross almayıı düşünüyorumm ne dersnizzz daha öncedee bi kaç kez sürmüşlüğüm varr fakat o kdr iyi bilmiyorm zaten hmn yarın odan burdan zıplamak istemiyorum zten zıplayammda :D neyse işte öle ne dersniz bnm bütçede 7 8 felan !
    Bence bütçenin yarısı kadar falan bir motor al. Çünkü ne yaparsan yap o motor epey hırpalanacak acemliğini atacağın için. Hatta ikinci el temiz japonlara bak. Sonra onu uygun bir fiyata okutur üzerine ekler tertemiz kullanabileceğin ( burada temizlikten kasıt çamur içinde ama bakımlı ve kasasızlıktır ) bir canavar alabilirsin.

7-8 bin liraya çok güzel enduro ve crosslar alabilirsin ama ilk motorun olup da ona eziyet etme isteğine karşı koy bence. Hatta bulabilirsen hurdaya ayrılmaya yakın bir çinli bul istediğin gibi dağıt birkaç ayda sonra motor al. Öteki türlü kıyamayacaksın hevesin hep kursağında kalacak.

Nerden mi biliyorum?

Güven bana
    Her şeyin Aslı Güzeldir!

Motosikleti
    yaza inşallah..:)
    tamam ozmn öle yapmaya karar verdik zatendt 125 alamayı düşünüyormm!!bi abimin tavsiyesi üzerine oda cross kullanıyodu...bi ehliyet işni haletsk gerisi gelcktebu arada çok teşşkr edrm pek cvp yzan yktu
    yaz gelsin istiyorummm........:queen:

Motosikleti
    kawasaki kle 500
    arkadaşlarım. Ben kawasaki KLE500 kullanıyorum. mercekli sis farı takmak istiyorum.
    BMW lerde dışı ızgara korumalı çok hoş sis farı gördüm. Nerden satıldığını bir türlü bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. önümüz kış malum. kalın sağlıcakla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı bakkeyfine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlarım. Ben kawasaki KLE500 kullanıyorum. mercekli sis farı takmak istiyorum.
    BMW lerde dışı ızgara korumalı çok hoş sis farı gördüm. Nerden satıldığını bir türlü bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. önümüz kış malum. kalın sağlıcakla.
    dışı ızgara korumalı sis farı www.touratech.de de var
    Ama dış ızgarasız olanlarını da www.turanzaim.com. da bulabilirsin

Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Merhabalar tekrar.

Geçen gün çok komik bir anım oldu anlatmak istedim.

geçen gün arkadaşımın Hyo 125RX ini (ç)aldım ve vurdum kendimi yollara. Rastgele bir sokakta bir torak gördüm ve dadım. Meğer bilmem ne köyüne gidiyormuş. Köye vardıktan sonra sordum ordakilere " Motorla araziye dalabileceğim bir yer var mı?" diye, kahvenin önünde oturan yaşlı amca (Jawa'sı vardı onun da eski crossçuymuş bize özeniyormuş, eskiden crosslar hantalmış, çok şanslıymışız) şurdan git böyle dön şöyle dal dedi ve tarif etti. Sonuna eklediği cümle ise beni kopardı kahkahalar içinde sevinçli bir gülüşle gazladım ordan.

Son cümlesi şuydu;

Bak sağdan devam edip bilmem nerden dön sonra şöyle git; ama yok yok orası asfalt, sen soldan düz çık toprak yolu takip et orası çamur bahçeleri suluyorlardır, şimdi sen asfaltta düşersin falan sana çamur lazım.

Süpersin be amcacım... Sağolasın...
    Her şeyin Aslı Güzeldir!

Motosikleti
    hyosung rx 125
    ıyı aksamlar arkadaslar

Motosikleti
    XR 600 R
    Merhabalar tekrar.

Geçen gün çok komik bir anım oldu anlatmak istedim.

geçen gün arkadaşımın Hyo 125RX ini (ç)aldım ve vurdum kendimi yollara. Rastgele bir sokakta bir torak gördüm ve dadım. Meğer bilmem ne köyüne gidiyormuş. Köye vardıktan sonra sordum ordakilere " Motorla araziye dalabileceğim bir yer var mı?" diye, kahvenin önünde oturan yaşlı amca (Jawa'sı vardı onun da eski crossçuymuş bize özeniyormuş, eskiden crosslar hantalmış, çok şanslıymışız) şurdan git böyle dön şöyle dal dedi ve tarif etti. Sonuna eklediği cümle ise beni kopardı kahkahalar içinde sevinçli bir gülüşle gazladım ordan.

Son cümlesi şuydu;

Bak sağdan devam edip bilmem nerden dön sonra şöyle git; ama yok yok orası asfalt, sen soldan düz çık toprak yolu takip et orası çamur bahçeleri suluyorlardır, şimdi sen asfaltta düşersin falan sana çamur lazım.

Süpersin be amcacım... Sağolasın...
    Senmiydin yoksa o deli kızz
    üssü var,üstü yok

T0LGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Yok-
    Abi Off Road motosiklet için belli bir boy oranı lazımmı ? benimki 1.76 da yetermi acaba ?

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı T0LGA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi Off Road motosiklet için belli bir boy oranı lazımmı ? benimki 1.76 da yetermi acaba ?
    Haydar Dümen' e sorulan " yeterli midir ? " sorularına benzemiş.
    Bence boyun normal..

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    Alıntı T0LGA adlı üyeden alıntı Mesajı göster

benımde 1,76 sorun olmuyor.arkadaşta rm250 var.bazen kullanıyorum. yüksek ama problem olmuyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------

aslında bu topicin canlı kalması ve yoğun olması lazım. yabancı sitelerde o kadar çok meraklısı varki !!!

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    dediğin doğru yutr dışında supermotonun bayağı bi takipcisi var ama türkiyede pek ilgi çemkiyo o yüzden sen ben gibi meraklı adamlarda yurtdışı sitelere bakıp duruyo
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

18. sayfa BirinciBirinci ... 81617181920 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler