Merhaba arkadaşlar,
Hayırlısı ile bi hafta önce İzmir e yerleştim. Burada başta enduro ve supermoto severler dahil birçok motor sever ve düzgün insanla tanışma imkanım olacağını düşünüyorum. Sercan, sana da ayrıca selamlar, fırsat buldukça motosikletnet buluşmalarında görüşmek dileği ile.
Barış
ohh Barış ım, hosgeldin, ne zamandır giremiyordum buraya bi bakayim dedim ve seni gordum
umarim bundan sonra daha sık gorusuruz...
ARKADAŞLAR BU ARADA ELİMDE HİC KULLANILMAMIŞ BODY KORUMA VAR robocop...
almak isteyen varsa bana ulaşsın, bu aralar almak isteyen olursa verecegim, yaza kadar alan olmassa kendim kullanırım zaten...
etiketi herseyi üstünde,
http://www.motosiklet.net/forum/satm...dy-koruma.html
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
selam arkadaşlar ben dede asya gy 200 var herkese selamlar
:cherry:ferda:cherry:gülbenli:cherry:
selam millet. sitede yeniyim, aynı tutkuyu paylaşmak cok guzel.hepğ beraber nice camurlu ve ruzgarlı gunlere..
bir gün motorum olacak :salut:
hey ahali super moto lastikleri konusunda fikri/bilgisi olan carmı değerleri özellikleri...
god is busy ! can i help you!
cross gurubu icin bır logo hazırlanmıstı saha kalkmıs at gorunumlu motordu forumda nerdedır bılen varmı
ADIM AAMY DEGİL
18 YASINDA DEGİLİM
BAYAN DEGİLİM
bu sayfada mevcut
http://www.motosiklet.net/forum/tani...basligi-2.html
yeni zongshen marka 200 cc lik cross almak istıyorum 2. el 150 km de ama bana parası bana biraz ucuz geldi bu motorda bi adilik olabılırmı nasıl anlaya bılırım
Benim de bu aralar supermoto'lar acayip hoşuma gitmeye başladı.Bana bunların cross'lardan farkı nedir söyler misiniz?Lastikleri hep kabak gibi görünüyor hangini gördüysem.Bunlarla asfaltta kayma yaşanmıyor mu?Ya da yağmurlu havalarda da yine aynı rahatlıkta sürülüyor mu?
Hoşuma gidenler suzuki drz400sm ile yamaha'nın yeni çıkartmış olduğu wr250x supermotor modelleri.Ayrıca bu motorlarda neden devir saati olmuyor?Benim scooterda bile var
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
arkdaşlar bende croos sevenlerdenim ve aranıza yeni ğirdim.bndede zongshen zs200gy-a var. ikinci el aldım motoru daha yeni yeni tanımaya başladım sizlerin yardımıyla daha çok tanıma fırsatı bulurum inş.
arkadaşlar bi sorum olacak bnm de zongshen 200 gy-a croos motor var ama yagını değiştirecem hangı markayı ve hangı yagı kullanmalıyım yardım edenler için teşekurler
kardesım ben acayıp asfaltcıyım rmzy 200 satalı bole oldum ben anlıcaan camurdan asfalta transfer oldum:D
supermoto adıyla adlandırılan motor cesıdı cros tıpı motora race tıpı cant we lastıgın takılmasıyla olur.ozellıgı 100de 70 asfalt 100 de 30 camurdur:Dınan olsun hareket kabılıyetı cewıklıgıyle kısa wırajlı yollarda race ona ayak uyduramaz.tabı bu 400 ustu supermotolar ıcın gecerlı.
yagmur ıcın gene ozel lastıklerı mewcut.
::uzgunum:her zaman coban başka kaval baska calacak...!
mhyen
bu motorlarda basitlik onemli oldugu ve crosslardan devsirildigi icin devir saati olmaz..(genellikle)
supermotolar(gercek supermotolardan bahsediyorum) bi racing kadar hatta yer yer racingden daha iyi viraj alir,zira o kabak gibi dedigin lastiklerin aynisi racinglerde kullanilir..
bu topigin basindaydi sanirim,fransada cross motorlarina race jantlari takilarak superMOTO lar olusturulmus
uygun fiyatli olarak alabilecegin en iyi supermoto xt660x dir..
drz den daha uygun fiyata 2.elini bulursun,ancak sorun su ki yuksek motorlardir
arazide herhangi motordan farki olmaz zira ustundeki lastikler salt asfalt icindir(yine genellikle)
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
motorun hayırlı ugurlu olsun arkadasım. kım ne der bılmıyorum ama ben yag da full sentetık castrolu tercıh edıyorum.sanada tawsıye ederım.
castrolden bı katalog edınırsen weya ınternetten arastırırsan motoruna uygun bıseler bulursun
farkında olmadan aynı seyı yazmısız baskan:Ddemekkı doru bılıyoruz:D
::uzgunum:her zaman coban başka kaval baska calacak...!
Abi beni biliyorsun zaten yüksek olanlarla pek işim olmuyor
Suzuki drz400 cidden çok hoşuma gitti ama hem pahalı makinalar hem de ben anlamıyorum pek.Dediğim gibi alakasız olduğun birşey nasıl ilk gördüğünde hoşuna gider de heveslenirsin ya öyle birşey benimkisi
Bu arada lastikleri cidden kabak gibi
Abi benim kafa bu aralar ciddi ciddi ka'ya kaymaya başladı da bakalım hayırlısı
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
selam arkadaşlar geçen pazardan bir kare nasıl
çok güzel bir krost pisti buldum ordan çektim
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
selam millet buda Benim Motorum.
Not:Motorum specialdir. emeklerinden dolayı forumdan crazyyusuf arkadaşımıza tşkr. ederim tamami ile kendi emegidir.
[COLOR="Yellow"][B][I]FenerBahçeli[/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]Olmak Ayrıcalıktır.[/COLOR][/B]
Küçük Hırsızlar El Feneri İle Büyük Hırsızlar Deniz Feneri İle Götürür...:wiinkk:
Motorum specialdir derken ne kastetin kanka motorun çok kıyaK Biraz açıklarsan sevinirim }soru = motor kac cc bide
teşşekürler motor şahane
[B][I][CENTER]İKARUS :ama kanatsız ::melek02:[/CENTER][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)