Benim bilgisayarda senin fotolar vardı ama seninki kırmızıydı dimi. Almadan önce bulabildiğim bütün skyteam fotolarını indirip inceledim. Özellikle gün batımında çekilmiş foton çok güzeldi. Sorunun cevabına gelicek olursak bu paraya alabileceğim en iyi motoru aldığımı düşünüyorum. aldığımın 3.günü dandik sigortanın titreşimden gevşemesi beni iki gün boyunca ayaktan çalışmak zorunda bıraktı. Umarım ilerleyen zamanlarda titreşim azalır. Onun dışında koltuguna alıştım bile. En büyük artısı 200 lük bi motor için çok seri olması, şimdilik 5000 devirin pek üstüne çıkmıyo olmama rağmen güzel gidiyo.
Sen neler önerirsin motorla ilgili? Skyteam başlığıma yazı yazmıştım ama 3 gün ses çıkmadı kimseden.
ben de ilk aldigim zamanlar ufak tefek sorunlar yasamistim ama hicbiri ciddi bisey degildi ve bu paraya alabilecegim en iyi motor oldugunu savundum her zaman...
kick start imi caldirdigim icin, ayni donemde aku problemi de yasadigimdan bi donem zorluk cekmistim... simdi hala daha yeni aku takmadim, cunku kick startla ilkinde calisiyor ve oyle alistim oyle de gidiyor...
ben malima pek bakmayan bi adamim... o yuzden deviri, lastigi pek dusunmem... 9 bin devirde kullaniyorum, tamam belki cok hizli motor degil ama bana buralarda yetiyor... haa en kotusu gider yenisini alirim cunku keyfini cıkardim ve verdigim paranin hakkini 9 ayda fazlasiyla aldim...
titresimi bi donem cok yapiyordu ve ben hor kullandikca titresimin kayboldugunu hissettim... koltuguna da alistim, aklima bile gelmiyor yada rahatsiz etmiyor, zaten yerini yapti...
bide sansli oldugumuda dusunuyorum, cunku baska skyteamlerle yan yana giderken benimkinin farkli oldugunu hissediyorum, digerlerinden daha seri ve dayanıklı diye dusunuyorum.. cunku benimkini kullanan diger skycılar da ayni seyi soyluyor...
bunun dısında patlak amortisorle motora yaptiklarimi bi izle, istersen
http://www.motosiklet.net/forum/vide...-nassilim.html
bu video da pek iyi degildim ama daha iyileriyle geliyorum
bu arada sana da bi kafa grenajı ayarliyalim... ben gecen hafta yurtdisindan bazi arkadaslara getirdim... daha agresif gorunur...http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post611916
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
uglychild grenaj çok güzel daha öncede görmşyüm ama bir iki aydan önce alamam çünkü baya bi borç birikti. Ehliyet, motor, mont, kask, dizlik, eldiven, disk kilidi ve halat kilit (önce ucuzundan aldım sonra disk kilidi parçalanınca bende hemen ikisini kaliteli aldım, garanti belgesi bile var yeni kilidin), yağmurluk, maske vs. vs. derken kartlar sonuna kadar doldu ve bütün nakiti kart borçlarına harcıyorum. Ama inşallah 4 aya kalmadan tamamen bitmiş olucak motor borcu. Ondan sonra yeni şeyler istiyorum. grenajla birlikte elcikler, debriyaj ve fren kolları, aynaları değiştirip bide el korumalığı taktırmak istiyorum.
Videona gelince zaten önceden izlemiştim ama tekrar keyifle izledim.
eger bu aralar bi daha gidersem alir gonderirim sana, durumunu duzeltince hallederiz...
tamam sen uglychild sen gidicek olursan irtibata geçeriz. nedimdemirel@hotmail.com dan irtibat kurabiliriz. Dışarda olup internete giremediğim zamanlarda motosiklet.net ten uzak kalıyorum ama cepten maillerime bakabiliyorum.
Arkadaslar topic güzel olmuş,
herkes skyteam den bahsetmiş hiç skygoGY 200cc kullanan yokmu aramızda acaba? (benden başka) yoksada yorumlarınız vardır heralde.... Bir, iki resimde ben ekleyecem ama eklemeyi ögrenmem lazım önce..
LAWLESS GH:bounce: ST
slm arkadaslar bana bmw g650 Xmoto hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız o da cross gıbı bısı ama cok super bısı aynı zamanda :D sızın cross larla karsılastırabılırmısınız ve dıer ozellıklerı bırde fıyat hakkında bılgısı olan varsa ii olur yenı baslayan bırı ıcın fazla ıı motor sanırım yorumlarınızı beklıorum arkadaslar
mashyas o cross diil bence BMW nin en kötü motoru tmm bir çok motordan iyidir ama ben sevmedim fuarda bindim hiç güzel diildi bu forumda special kullanan bi ben varım sanırım emin ol specialin 3te1 i olamaz eger cross istiyorsan... Digerleri ile karşılaştıramam ama kimseye tavsiye etmem deposuda sakat yerde agırlık merkezi degisir deposu sele altında oldugundan zıplamalarda yan etkisi olur
Motocross 4ever
hOSGELDİN APOWER,
aramizda skygo kullanan arkadaslar tabiiki var, ozellikle de SILVES nickli arkadasimiz bayagidir da geziyor skygo ile...
resimleri de www.imageshack.us adresinden linkini alarak buraya ekliyebilirsin...
bu konuda, king of extreme nin goruslerini dinlemen de fayda var cunku o isini iyi biliyor...
bu kross deılse bunun tarzında sehır ıcı kullanımı daha on planda 650 ve altında fıyatıda uygun nasıl modeller var bılgısı olanlar yardımcı olursa sevınırım
special ?
arkadasım senin ilk motorun olacaksa eger sen 4 zamanlı bi makıne ile baslamanı tavsiye ederim.. Veya 125 cc 2 zamanlı special makineler var onlarlada baslaya bilirsin. Yamaha Dt 125 serisi var bildigim Hondalar falan var ama cok pahalı...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Yamaha DT125 special diil gücü çok düşük 17hp gücü olan bir motor. Bence her nekadar ilk motorun olsada biraz güc olmasında fayda var ama sehir içi kullanım ön planda olan bir cross olmaz. mashyas Cross dedigimiz zaman direk insan yapısı çok zor engellerde kullanılabilen motorlar aklımıza gelir. Trafik çıkısı istiyorsan special cross'da bakman gereken modeller husqvarna wr125 ve wr250. Yada husaberg in tüm motorları olucaktır ancak bu iki markanında motorları special oldugundan sele yükseklikleri bi hayli yüksek 100cm civarı benim boyun 185 olmasına ragmen bir ayagımın parmak ucu yere anca deyiyor husabergimde. Eger daha kısa bir boyun varsa tecrube kazanana kadar DT125 yada çin malı bi motosiklet önerebilirim ama BMW kesinlikle önermem...
Motocross 4ever
Merhaba arkadaşlar, Bende artık bu başlığa abone oldum(yeni gördümde).
Hyosung RX125 kullanıyorum 2100km'lik bir tecrübem var ama artık bu motor bana yetmiyor daha büyük bişeyler düşünüyorum, mesela suzuki drz400sm var, çok hoş makina özellikle siyah rengi....
Bu motor hakkında bilgisi,test eden yada tanıdığında olan varmı? biligi verebilecek biri varmııı?
Öncelikle aramıza hosgeldin ve motorun hayırlı olsun . Ben kullandım motor gezmek için gerçekten çok güzel motor gücü yeterli ölcüde ama bana diil =). Virajları güzel bir motor çok kullanıslı. Havada ise agırlık merkezi biraz kayık oldugu için ön tekere inmek istiyor gaz acarak kontrol edilebilcek bir dezavantaj bence o segment de husaberg ve husqvarnadan sonra en iyi motor diyebilirm...
Motocross 4ever
Rica ederim. Zaten yakından gördügünde anlamıssındır sele ile motorun yere en yakın kısmı arası çok büyük hantal duruyor biraz...
Motocross 4ever
[QUOTE=uglychild;618268]hOSGELDİN APOWER,
aramizda skygo kullanan arkadaslar tabiiki var, ozellikle de SILVES nickli arkadasimiz bayagidir da geziyor skygo ile...
resimleri de www.imageshack.us adresinden linkini alarak buraya ekliyebilirsin...
Valla ben bu resim ekleme işini beceremedim, hersey ingilizce bunun almancası veya türkcesi varmıdır acaba?
TŞK. ederim....
LAWLESS GH:bounce: ST
Arkadaslar yarın yani 8nisan pazar günü saat 15ile 19arası HMK motocross pistindeyim gelmek istiyen yolu bilmeyen arkadaslar barisozil@hotmail.com yada 05059538526 numarasından bana ulasabilirler. Motorlu motorsuz tüm motorcu arkadaslar davetlidir...
Motocross 4ever
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)