CROSS motor'da dayanıklı hangisi?
Reklamlar
-
arkadaşlar cross almaya karar verdim ama motorla dağ taş gezicem hoplıyacam zıplayacam motoru biraz hırpalıyacağım ama zaten cross motorlorda bunun için üretilmiyomu.Sorun ise fiyatları honda beni aşar mondial kanuni ise ne kadar daynıklıdır o'nu sizin yorumunuza bırakıyorum aklına gelen başka markalar varsa önere bilirsiniz.
Reklamlar
-
bugün takashi diye bir marka gordüm ve arkadaş çok güzel bi makine oldugunu soyledi bi bak istersenn
-
hyosong RT-125
-
08 Haziran 2009, 16:04
bence skyteam 200 ama mangır çoksa japon modelleri derim
-
08 Haziran 2009, 16:13
SkyTeam 200
-
[COLOR="Black"][B]WHY SO SERIOUS ?[/B][/COLOR]
-
japon markalari derim,senelerden bere binerim honda yamaha kawasaki olsun hepsi birbirinden guzel ve dayanikli,ktm de ayri bi sey... cin malina yanasmam bile...cross zevkini cikarmak istiyorsan japonlardan sasma
-
Ramzey qm 200 gy tavsiye ederim beni hiç yarı yolda bırakmadı
-
05 Ağustos 2009, 13:53
spedy1 adlı üyeden alıntı
Ramzey qm 200 gy tavsiye ederim beni hiç yarı yolda bırakmadı
katılıyorum,hem yol hemde arazi bakimindan gayet guzel performans gosteren bir makine,arıca kanuni 250 de mukemmller arasında cin olarak.
-
4 buyuk markadan baskasına bosuna para vermıs olursun ayrıca kesınlıkle cross zevkınıde yasayamazsın alacaksan suzukı kawasakı honda yamaha bu dortunden bak derım...
-
RmZ-qM200 adlı üyeden alıntı
katılıyorum,hem yol hemde arazi bakimindan gayet guzel performans gosteren bir makine,arıca kanuni 250 de mukemmller arasında cin olarak.
kesinlikle rmz Derim Bende En Yakın Arkadasımda Var Çok Güzel Her yere cikiyo Hİç arıza yaptım die anlatmadı
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
04 Aralık 2009, 21:20
KTM üstüne tanımam makina aklına gelecek her yere sür gitsin
-
05 Aralık 2009, 18:07
Husqvarna
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
05 Aralık 2009, 18:46
-
arkadaşlar para varsa eğer yamaha xt-600 veya buna dek herhangi bir japon cross motorunu dağ tepe zevkini ufak motorlar fazla vermiyor
-
Skygo Sg200 gy-2 ben aldım çokta memnumum ufak tefek sıkıntılar dışında...titreşim gibi oda hallediliyor azda olsa...
Medeniyet Medeniyet Dedikleri Açmaksa Bedeni Desene Hayvanlar Bizdende Medeni.....(Mehmet Akif Ersoy)
-
Bana göre de Yamaha Xt125R, olmadı en temiz Honda Xlr125.
-
bütçen ne bilmiyorum ama Kawasaki KX 450 F
-
beyler sanırım konuyu hortlatmışız adam 2006 da yazmışş bu soruna bir çözüm bulmaları lazım uzun süre cevaplanmayan örnek 1 ay konular silinmeli yoksa 3 sene öncve açılmış konular böyle hortlar durur...
Medeniyet Medeniyet Dedikleri Açmaksa Bedeni Desene Hayvanlar Bizdende Medeni.....(Mehmet Akif Ersoy)
-
samet41
çin malından uzak durman senin için iyi olacaktır.dayanıklı dersen ilk akla gelen ktm dir.yamaha dt 125 de tavsiye edebilirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler