Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ankara offroad rota önerisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    03 Ekim 2023
    Merhabalar ben 19 yaşında yaklaşık 5k kilometredir motor kullanan acemi bir offroad meraklısıyım. Bu 5 k nın 2.5k sı scooter ile 2.5k sı ise crf 250 rally ile geçti. Ancak okula git gel harici çok az kullandım ve her fırsatta offroad arazilere girdim. Öyle kayadan kayaya atlayarak offroad yapamıyorum ama yine de ankaranın engin tarlalarında tepelerinde düşe kalka gitmeyi çok seviyorum. Ancak malum heryer yüksek otlar ve inşaat molozu olduğu için göremediğim kayalar ve bilmediğim yollarda gitmek içimi biraz tedirgin ediyor bu sebeple mümkünse ankaranın incek bölgesine yakın offroad patikaları var mı(offroad patikasından kasıt patika yol değil, örneğin odtü ormanın içinden vs. Gerçekten zorlu ve eğlenceli yollar). Ayrıca yanlız gideceğim çok uzak önermezseniz de sevinirim. Teşekkürler şimdiden


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Bne asfalt dışına çıkayım dediğimde köyler arasından köyden köye giden, çoğunlukla traktörlerin tarlalara ulaşmak için kullandıkları yolları buluyorum, çok zevkli oluyor. Ya toprak yol, ya mıcır ya da bol çukurlu ama keyifli yollar. google haritaları bilgisayardan açıp yeterinde büyütünce görünüyor o yollar, çoğu orada da yok, köyün birine normal yoldan gidiyorum sonra köy içinde biraz dolaşıp ana yol dışında şu patika nereye çıkıyormuş diye girdiğimde buluyorum o yolları.
    Bu şekilde deneyebilirsiniz. Bir köye varın, google haritaların göstermediği patika yollara girin, en olmadı bir yerde yol biter geri dönersiniz.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler