Arkadaşlar merhabalar. Konuları taradım fakat yeterli bilgi bulamadığım için yeni konu açma gereği duydum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Ben 185 cm boyunda 90 kg, eşim ise 160 boyunda 50 kilogram. Aktif kamp hayatımız var ayda 2 bazen 3 defa kamp atıyoruz. Bugüne kadar arabayla gidiyorduk fakat arabayla ulaşamayacağımız yerleri de görebilmek için motosiklet almak istiyoruz. Yaşım 31 yaklaşık 3 senedir işe gidip gelmek için 150 cc naked bir makina kullanıyorum. Fakat yukarıda belirttiğim durumdan dolayı enduro bir motosiklet almak istiyoruz. Eşim ve benim toplam ağırlığımız 140 kg civarı, eşyalarla beraber fazla fazla 200kg olduğumuzu varsayarak tavsiye isteyeceğim sizden.
Baktığım makinalar BMV GS 310cc, Mondial Rx3i Evo 250cc,Mondial Rx3s 400cc, Suzuki Vstrom 250cc, KTM 250cc Adventure... ABS, çanta aksesuarları ve mümkünse yedek parça sorunu yaşamayacağım bir makina istiyorum. Muhtemelen bu saydığım makinaların hiçbiri enduro değil diye cevaplar gelecek ama bu tarz motosiklet bakıyoruz diyeyim ozaman
Hız tutkunu değiliz, arabada bile şehirler arası yolda 100 km yi geçmem. Bursa da ikamet ediyoruz, kamp için değil ama bu alacağımız motosikletle eminim bir Muğla, İzmir gibi tur yaparız.
1- Yukarıda saydığım makinalardan hangi yada hangileri bizim için yeterli olur?
2- Alternatif tavsiyeleriniz varsa öğrenmek isterim.(yüksek cc olmazsa sevinirim)
3- Yedek parça, aksesuar ve usta konusunda en az sorun yaşayacağım marka model hangisi olur?
Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.