Var mı bunlarin yenisi daha devamı ? Toplam kac tane satmış bu sene ? Bu tarz extreme motorlar fiyat olarak bakkal hesabı yapılarak emsal teşkil etmez.
Piyasa durgunluğunda KTM bile artık kupon/ extreme Motor konumuna düşmek üzere çünkü satılmıyor . Kalkıpta bakkal hesabıyla 2018 Duke fiyatını dolara çevirip ,internetten ABD fiyatına bakarsanız ordan dhaa ucuz bile çıkabilir . Kar hedefini kaybetmiş , durdukca zarar yazan motorlar elden çıkartılır.
He o zaman kimse başlık açıp "KTM bizi çok seviyor bize ucuz ucuz motor veriyor teşekkürler KTM" diye başlık açmaz
Yeni bunlar zaten, 2019 model.
Satmaz ve satmayacak bu fiyat politikasıyla. Onu konuşuyoruz zaten Benim param da iştahım da var ama beni keriz gibi hissettirecek bir fiyata almam. Konu tam da bu benim açımdan ..
Verginin vergisi saçmalığını geçelim. Vergiler net ve belli zaten çoğu büyük firmada fiyat listesinde açık olarak ötv ve kdv'nin motosikletin cc'sine göre eklenen miktarı belirtiyor. (Örn. BMW girip bakabilirsiniz). Ayrıca dikkat çekmek ilgi toplamak gibi bir amacım yok olsaydı direk sohbet grubuna yazar daha çok kullanıcı çekerdim bu gereksiz düşüncenizi hakeden birbaşkasına saklarsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------
Pardon, Siz hangi markanın bayisiydiniz..
Himalayan için evet sadece 2018 var, Interceptor (2019'da piyasaya sürüldü) için zaten ilan bile yok.
Fiyatlara (2019) şuradan bakabilirsiniz:
https://www.royalenfieldmotosiklet.com/fiyatlistesi
Adı var kendi yok, elde kalır kimse almaz. Her iki modelden de tek bir 2019 geldiğini bile sanmam...
İsimler farklı yapılan hep aynı , yeni bir şey değil.Çinlilerin piyasayı yeni girdiği yıllar;2005 mondial.çin'deki fabrika'dan kendi etiketini bastırdığı motorların çin satış fiyatı 700$(Alibaba.com-jiencheng) civarı.Dolar kuru 1.3tl.O motor burada 3.500tl gibi bir fiyat'a satıldı.Şu an bakıyorum.Fabrikanın yeni modeli 1000$ civarı.türkiye fiyatını bilmiyorum.Öpen öpene matmazel,öpülmelere doyamıyoruz.
Bunun nedenini bayi'e bağladık ya helal.
ne bayisi, cehape fetö fln hatta.
Hükümetin yaptıgı şey değil yani hiç değil hemde .
Gümrük vergisi
ÖTV
KDV
Bayinin devleti ödediği vergiler vs.
Bunlar değil sebep.
Bayii'nin sucu.
Hindistan rupisi >> Türk lirası (Bayi soygunu)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)