mt60'lar hem görünüs hem güven olarak efsaneler, asfaltta tutuslari yagista güneste harika, arazide sert zeminde iyi, yumusak zeminde veya camurda iyi degiller.
bin km bakimindan sonra - ki üretim yilina göre degisir - her 10 bin km'de bakimlari oluyor, yag degisimi dahil.
Yag degisimi konusunda her yil sezon baslangicinda yapilmasini tavsiye ederim, lakin özellikle büyük hacimli tek silindirli motorlarda yaga yakit karisimi olabiliyor ve bu yaglama sistemi icin bir dereceden sonra büyük sorunlara neden olabiliyor.
günlük sehir ici ise gidip gelmek icin kullaniyorum, ara ara turlara cikiyorum, kontrolleri yapmadan hic bir motosiklet ile benzin koy devam sakat olabilir. fakat kastettigin özel bir bakima gerek kalmiyor ve kabaca benzini koy devam et oluyor dedigin gibi.
depo arkada ve kontak anahtari ile aciliyor. 12 litre aliyor, gaz kolunu kullanmana bagli olarak 150 ile 250 km arasi yol gidebiliyorsun son damlaya kadar (ki denedim, edirne otoyolunda son damlasina kadar 240 km yol yaptim - lanet olasi otoyolda 110 km boyunca bir tane benzinlik olmaz mi... / minimum olarak 135km sonra yedek depo lambasi yanmisti)
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
arkadasin söyledigi gibi, para yoksa ikisi bir arada olmuyor.
20-30 dakikada jantlari degistiriyorum ben kullanim amacina göre..
http://i.hizliresim.com/0NrMEo.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:18 ----------
ayrica 450'nin sm modelide var zaten, fakat arkadassin bahsettigi gibi trafige cikmak icin yeterli donanima sahip degil o model.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:19 ----------
Motor halen LC4 olarak geciyor (
Liquid
Cooled
4- Valve - Su Sogutmali 4 Subapli) model olarak Duke, SMC ve Enduro'larda kullaniliyor. Duke ve Supermoto LC4 modelleri 620cc ile baslayip su an 690cc'ye cikardilar, Enduro LC4 modelleri ise 640cc'den 690cc'ye cikti.
yanlis bilgi vermeyim; sanirim Enduro (veya SMC) 2012 modelden itibaren gercek 690cc olarak ciktilar, 70 küsür beygir ve tork olmasi lazim ve 150 kilo. 2014'den itibaren full elektronik gaz kolu, cift buji ve abs eklendi kaba olarak. en az 2012 modeli tavsiye ederim.