Hocam başarılar diliyorum. Lütfen termal icliktir yedek çoraptır bir sürü kalın kıyafet al. Ayrıca üşüdüğünde çek kenara motora elini kolunu daya ve dinlen.
Hocam başarılar diliyorum. Lütfen termal icliktir yedek çoraptır bir sürü kalın kıyafet al. Ayrıca üşüdüğünde çek kenara motora elini kolunu daya ve dinlen.
antalya şu an güzel ama diğer yerlerde soğukluk hissedilir hayırlı yolculuklar olsun
Neden bu kadar yapılmaz birşeymiş gibi yaklaştınız anlamadım havalar zaten şu günlerde çok iyi gidiyor, ekipmanlarıda tammış bence keyifli bir şekilde gelir
Sadece ellerin üşüyebilir onun için süt şişesinin ortadan ikiye kesip yol için kendine geçici bir elcik koruma yapabilirsin kesinlikle çok faydası olur,
Birde belliği takarken belini iyice sardırıp sıkıca tak hem böbrekleri üsütmezsin hem belden rüzgar yemezsin hemde belini sıkıca sardığı için oradaki baskıyı azaltmış olursun daha az yorulursun hemde düşersen belini korumuş olur,
şimdiden iyi yolculuklar arada durup motoru, manzarayı filan çekmeyi unutma
Arkadaşlar resim Nasıl atılıyor tarif alabilirmiyim
Sen istersen neden olmasın
Hızlıresim diye bi site var orayı bi incele istersen oradan atıyoruz genelde yükleme bittiğinde direk link onu kopyala yapıştır yalnız mt de yayınlarken bi yer oraya tıklamak lazım nere diye sorma ben bilmiyorum atıyorum olmuyo sonra arkadaşlar açıyor fotoğrafı
Bellik takmadan hiç kullanmam motoru çok alıştım yormuyor insanı Zendona İtalyan bir bel ve omurga koruyucum var.eldivenim yarım ve tam olanı var elden sıkıntı olmaz herhalde.
Arkadaşlar motorum ve ben hazırım ama g20 den dolayı çıkamıyorum burda resmen sokağa çıkma yasağı bar.salı yada çarşamba yoldayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
Arkadaşlar resimleri instagram hesabımdan talik edebilirsiniz ler.serdar Dunan
Ewt arkadaşlar yolculuk vakti geldi.perşembe sabah saat 9 gibi çıkıcam
şehir içinde bile yetmiyodu o şey bana 1 ay durmadan sattım
Bende 250 cc başka binmezdim ama burda dağ taş çok diye aldım işte.istanbula gitmek zorundayım geze geze artık.ama extremax performansı çok iyi.acaba kaç saat te varıcam onu merak ediyorum
aynen hepsi hazır motor montumun içinden gaste koyunca çok iyi oluyor.hava tahminlerini bir haftadır takipteyim şuan yağmur yok
Yazmak için geç oldu biraz ama muhakkak yedek buji bulundur hocam yanında. Eğer yoksa yarın yolda temin etmeye çalış. (Tecrube konuşuyo) şimdiden iyi yolculuklar kazasız belasız sürüşler.
Ewt bir eksik buji onuda almak lazım yoldan eywallah
Ewt arkadaşlar yolculuğum 800 km sorunsuz olarak bitirdim.dört sefer sigara molası verdim .toplam yakıt 110 lira yaktım.extreme max ım ile ilk uzun yol yapışım.hiç maşallah üzmedi.daha önceki motorum Honda cbf 250 mi aratmadı hiç.konfor çok iyi belmiş popo ağrısıymış yapmadı.sadece Kütahya'da bi üşüme geldi birde sakaryada,çok şükür geldim.teşekkürler extreme max teşekkürler motul 15/50��✌��
Kaza bela geçirmediğine sevindim
Ama sakarya soğuk olmaz ki hele hele o Eskişehir İnönü gibi hiç olmaz
Geçmiş olsun, daha nice uzun yollara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)