Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ehliyet ve plaka

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha xj6
    herkese selamlar.forumda yeniyim. sormak istediğim cros motorlarda (mondial xtreme max gibi) ehliyet ve plaka gereklimidir ufak bir ilcede yasıyorum ilcede fazla dolasmadan genelde arazi olacak sekilde kullanmayı dusunuyorum ehliyet ve plaka almam zorunlumudur ve nasıl alınacagını ve masraflarını yazarsanız sevinirim (yaş 17 bitti)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    xmax250
    alırsan kafan rahat olur.. almazsan kafanda surekli bir sorunmus gibi seni takip eder =) bence al kurtul eninde sonunda almak zorunda kalacaksın zaten...

ayrıca trafige kapalı alanlarda arazi tarla vs gibi plaka ve ehliyete gerek yoktur diye biliyorum...

Motosikleti
    Yamaha xj6
    verdiin blgi icin tskkuler

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    ÖTV ödemeden alınabiliyor fakat küçük bir ilçedeki sokağa çıktığınızda polis yakalarsa ciddi sıkıntılar yaşarsınız.
    Küçük ilçe büyük şehir fark etmez trafik için kullanılan yola çıkıyorsun.

Selçuk Keleş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX 250 (Atılgan)
    Alıntı ayberk1998 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selamlar.forumda yeniyim. sormak istediğim cros motorlarda (mondial xtreme max gibi) ehliyet ve plaka gereklimidir ufak bir ilcede yasıyorum ilcede fazla dolasmadan genelde arazi olacak sekilde kullanmayı dusunuyorum ehliyet ve plaka almam zorunlumudur ve nasıl alınacagını ve masraflarını yazarsanız sevinirim (yaş 17 bitti)
    Evet her ikisi de gerekli.
    Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
    Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)