yarına bir video yetiştirmeye çalışıyorum bir hafta aradan sonra
dişlilastik 3ün3ü son bölüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
dişli lastik'in 4. serisi tralles- paşa yaylası gezisi
akşamüstü endurosu zirvede yemek kuşadası ve deniz keyfi
Dişli Lastik karacaören göleti endurosu...
dişli lastik yeni macera yeni bölüm...
Videolarınız çok güzel.Takibe alıyorum hemen.Bu arada videoları adobe premiere ile yaptığınızı söylemişsiniz.Ama Go Pro Studio'ya yeni update geldi.Baya bi kalite kaybı olmadan editleme yapabiliyo artık.Denemenizi tavsiye ederim.Go pronun şarzı baya çabuk bitiyo.Benim transalpin gidonuna çakmak şarz aleti monte ettirdim.Usta direk aküye bağladı.1 senedir kullanıyorum.Cep telefonumu ve go pro'yu çok rahat şarz edebiliyorum.Endurocu için şarz girişi şart.Herhangi bir ustaya rahatlıkla yaptırabilirsiniz.Go pro şarzı çabuk tüketse de kısa sürede hemen şarz olabiliyo.
enduro üzerine aforizmalar
Dişli abinizden yeni video :D
Aynen devam gardaş ,çok iyi
senı bayadır takıp edıyorum dostum guzel yerlerden geciyrsun basarılarının devamını dılerım
Ooooo ilk videonuzdan beri takip ediyorum kanalınızı forumada hoş geldiniz bende Duke ile yardırıyorum artık bi sinoba gittim geldim motora çok kıyamıyodum yine giriyodum ufak tefek yerlerede artık orda dağ bayır alıştım hiç acıma yok hiç bi sorunda olmuyor maşallah ktm sonuçta ruhunda var hep cross motor istedimde bi türlü alamadım 2. motor olarak Bi kere motorun fanına minik taş kaçmış zırrr diye ses gelmeye başladı ödüm koptu motor bloğundan geliyor diye ses sonra dinledim dinledim dinledim dinledim. Sonra dinledim biraz daha sonra anladım fana su tuttum emin olmak için kesildi ses işte o an çook rahatlamıştı içim
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:28 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#39;liler.html
şu konuya göz at forumu tanı
- Ayağımız kick starta değer değmez, gözümüz dağlara çevrilir.
Gayet güzel vlog emeğine sağlık
dişli lastik kapadokya macerasının devamı
Çok iyi hocam çok ama çok beğendim, Allah kaza bela vermesin bloğunuzda başarılar
yeni bölüm genşlerr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)