kuba black cat genel tamir
Reklamlar
-
bu kara kediye sahibim araziye her girip çıkmamda motorun heryerinden sesler gelmeye başlıyor vidaları filan gevşiyor heralde. sanayiye götürüp 20 lira verip yaptırabiliyorum ama her seferinde buna para vermek zoruma gitmeye başladı bunu kendim yapmam mümkünmü ? ve nasıl yapabilirim ?
Reklamlar
-
git yine ver 20 lira yaptır ama yaptırırken izle ve eğer usta sabırlıysa sor merak ettiğini zaten öğrenirsin
-
usta sizi yolmak istemiş. o yüzden gevşeyen vidalara loctite sıkmamış. eğer motor civazaları gevşiyorsa onu izleyerek öğreneceksin
-
Kullanim kitapçığıni edin, okumak güzeldir.
-
AQib3T adlı üyeden alıntı
bu kara kediye sahibim araziye her girip çıkmamda motorun heryerinden sesler gelmeye başlıyor vidaları filan gevşiyor heralde. sanayiye götürüp 20 lira verip yaptırabiliyorum ama her seferinde buna para vermek zoruma gitmeye başladı bunu kendim yapmam mümkünmü ? ve nasıl yapabilirim ?
hangi şehirdesin ?
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
sezerh adlı üyeden alıntı
usta sizi yolmak istemiş. o yüzden gevşeyen vidalara loctite sıkmamış. eğer motor civazaları gevşiyorsa onu izleyerek öğreneceksin
Loktat ile sıkılan cıvata açılırken bozulur genelde. O yüzden olabilir
-
elin anahtar tutmuyosa çinli motor niye aldın ? durumum bu diyosan böyle ufak tefek şeyleri zaten bilmen gerekir. önce sesin hangi parçalardan geldiğini tespit et
-
cbr1907 adlı üyeden alıntı
Loktat ile sıkılan cıvata açılırken bozulur genelde. O yüzden olabilir
loctite lar 3 cesittir,
zayıf, orta ve sert
sert , yani kuvvetli olan bir daha acılmayacak vidalara uygulanır, sonrasında acmaya calısınca diş bozabilir
ama zayıf ve orta güçlü olanlar hem vida yuvasındaki dişleri güçlendirir hemde gevsemeyi engeller
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)