öncelikle merhaba arkadaşlar bundan bi 3 ay önce deneme amaçlı 2000 liraya yuan 150 gy cross motor aldım ama arazide zayıf gelmeye başladı geçen hafta bir tanıdık vasıtası ile KTM exc 250 2 zamanlı bi makina kullandım ve aşık olup almaya karar verdim ama bi arkadaşım bana onlarda saatlik motor oluyor bakımları vs çok masraflı oluyor dedi BU SAATLİK MOTOR MUHABBETİNİ PEK ANLAMADIM bilen arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilirmi bakımları felan ortalama kaça patlıyor?
motor konusundada yeni olduğum için uzun vadede sıkıntı çıkartmayacak bişey arıyorum bütçem 13 14 bin tl civarında 2 zamanlı bir makina almak istiyorum biliyorum daha acemisin 2 zamanlı sıkıntı olur diyeceksiniz ama ben zordan başlamayı severim.
2. el bi kaç motor araştırdım bunlardan birisi KTM exc 250 diğeri suzuki RM 250 vede kawasaki kx 250 bu motorlar nasıl bakımları felan ne sıklıkta yapılıyor ve bakımmasrafları kabaca ne kadar tutar motor söküp takmaktanda pek anlamadığım için en azından parça geğişimi açısından yılda bir felan sıkıntı çıkarıcak bi şey arıyorum 13 14tl bütçem var dediğim gibi aklımda birde 450 cc 4 zamanlı makinalar var sizinde tavsiyelerinizi istiyorum bana uzun vadede sorun çıkartmayacak ve güçlü bir makina lazım hani şu gaz verimmi arkadan toprak atanlardan ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM ŞİMDİDEN YORUM YAPAN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM