üniversteye crossla gitmek polisler çevirir mi?
Reklamlar
-
S.A cümleten abicim bizim arkadaşta kanuni cross var 900'e veriyim diyor, plakası ruhsatı var. Ama motorun farları sinyalleri yok kesip biçmişler. Trafikten çekme belgesi var. Yeni ehliyet aldım motorla evden üniye gimek istiyorum sorun çıkarmı polisler çeker mi? Forumda baktım adamlar ruhsat yok plaka yok trafiğe çıkılmaz demişde bunda ikiside var. Kyk bursuyla üç taksitle almayı düşünüyorum arkadaş olur dedi.
Reklamlar
-
Cevap, sorunda var zaten sevgili kardeşim.
Esas şunu sormalısın, "polisler çektikten sonra başıma ne tarz çoraplar örülecek?"
-
Farı sinyali olmayan bir motorla trafiğe çıkarsan polis gelir mi bilmem ama ambülansın gelmesi en az yarım saati bulur, haberin olsun!
-
Abicim sevindiydim ya sırf bu motor için ehliyet aldım ama dağda bayırda iyide şehir içide lazım
-
İstersen amuda kalkarak git benim için sıkıntı yok.
-
-
-
Bunu mu demek istediniz? üniversiteye çekme belgeli crossla gidersem polisler çevirir mi
Yine de girdiğiniz şu sorguyu mu aramak istiyorsunuz?: üniversteye crossla gitmek polisler çevirir mi
-
kadango adlı üyeden alıntı
Üniversite
Kadango arkadaşım, askerde (kısa dönem) ilk yardım tanımını bilmeyen sağlık, tıp mezunları vardı. Ah ah.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
-
04 Aralık 2014, 17:01
vay arkadaş 2dk çıktık yapmadığınız goygoy kalmamış büyük saydık soru sorduk bir yatırıp .... kaldı. üni'le ne alakası var hacı ben size ne yazmışım sizin bana yazdıklarınıza bakın *½#$#£'yım. motorla ilgili sizin bildiklerinizin 10 da 1'ini bilmiyom belki ama sizde benim bildiklerimin 10'da birini bilmiyorsunuz. cahil değiliz heral £#$½*'larımın hemen gömün adamı bi £#> yaptığınız yok tek işiniz 3< anlayana motorda oturma pozisyonunu bilmeyen, ön fren asla kullanılmaz diyen adamlardan ne bekliyon zaten ben motor anlamıyom demedim motorun herşeyini biliyorum trafiğede çıktım o motorla polisler birşey yapmadı ama o an içinmi yapmadılar yoksa plakası olduğu içinmi dokunmadılar bilemedim bende sordum vay arkadaş kasım kasım kasılıyonuz bir gün öyle kalacaksınız >£#$$.
-
04 Aralık 2014, 17:27
Sorunuzun cevabı , polis çevirir.
-
04 Aralık 2014, 17:29
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
Bunu mu demek istediniz? üniversiteye çekme belgeli crossla gidersem polisler çevirir mi
Yine de girdiğiniz şu sorguyu mu aramak istiyorsunuz?: üniversteye crossla gitmek polisler çevirir mi
hahaahahaaaaa :D
-
04 Aralık 2014, 17:30
soru sormak için soru sormayın sizde kardeşim. çekme belgeli motorla gezebilir miyim diye soruyorsun
-
04 Aralık 2014, 19:21
Adam akıllı bir motor tercihimdir polis çevirdiğinde karşısında yaprak gibi titremenin gereği yok derim
-
04 Aralık 2014, 20:06
Uzak Dur sen en iyisi o motordan
yada o paraya daha güzel scooterler var onlardan alıp süre bilirsin.
-
04 Aralık 2014, 20:57
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
soru sormak için soru sormayın sizde kardeşim. çekme belgeli motorla gezebilir miyim diye soruyorsun
haklı.....
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
04 Aralık 2014, 21:42
1. Saçma bir soruya gelen saçma cevaplara kızmamak gerekir.
2. Çekme belgeli araçla trafiğe çıkarsan polis haricinde de dertlerin olur. Bunu ilkokul 4.sınıf Trafik Bilgisi dersinde öğretiyorlar.
-
04 Aralık 2014, 22:59
Senin bildiklerinin yarısını bilmedikleri için oluyo bunlar. Sen bak keyfine. Al motoru sen, Polis çevirdiğinde de sen benim bildiğimin yarısını bile bilmiyorsun, çekil kenara dersin.
-
04 Aralık 2014, 23:02
xxlarce_9999 adlı üyeden alıntı
S.A cümleten abicim bizim arkadaşta kanuni cross var 900'e veriyim diyor, plakası ruhsatı var. Ama motorun farları sinyalleri yok kesip biçmişler. Trafikten çekme belgesi var. Yeni ehliyet aldım motorla evden üniye gimek istiyorum sorun çıkarmı polisler çeker mi?
Forumda baktım adamlar ruhsat yok plaka yok trafiğe çıkılmaz demişde bunda ikiside var. Kyk bursuyla üç taksitle almayı düşünüyorum arkadaş olur dedi.
sorunun cevabı :
motorundaki plaka hiçbir işe yaramaz, çünkü trafikten cekme belgeli yani men edilmiş.
plakalı normal gözüksede, üstündeki plaka belkide baska bir araca verilmiştir bile.
yani çevirmeye girersen ve plaka sorgusu yapılırsa motorunu baglarlar ve işler o zaman baslar.
hem cezasını yersin sonrada otoparktan motoru almaya da cekici ile gitmen lazım sürerek cıkartamazsın vs vs
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
05 Aralık 2014, 02:03
Çekme belgesi hurdaya çıkarılma belgesi değildir. Tekrar trafiğe sokulabilir. Ruhsatı çıkardıktan sonra muayene gerekecek, far stobu ne varsa tamamlaman gerek. Kross lastiklerle şehir içinde sürmek iyi sonuç vermeyebilir. Asfalt lastiği takman gerekebilir. Bu masrafları gözün kesiyorsa al.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler