yaşadığın şehir neresi belirtmemişsin ama tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki (karşılaştığım) polisler genelde krosda ki sinyalizasyon, ayna gibi eksikliklerden ötürü bir ceza yazmadı henüz bende ayna ve sinyallerimi çıkarttım, malum arazide sürekli kırılıyor. Fakat sadece üniversiteye gidecem diyorsan vaktinin büyük çoğunluğunu asfalt üzerinde geçireceksin dolayısıyla diğer arkadaşların biraz ''goygoy'' yaparak bahsettiği gibi bu durumun cezadan daha çok senin trafikte sağ salim yol alabilmen için gerekli olacaktır. Trafikten çekilme kısmına deyinmiyorum bile, yerinde olsam bu motordan vaz geçer biraz para biriktirip en azından yasal evrakları tam olan bir motora bakardım. yani elim anahtar tutar dedikten sonra o fiyatın biraz daha fazlasına da kroslar bulunuyor.
muayenesi nasıl oluyor o aletin..eksiği gediği olan bir aracın karayolunda kullanılması illegaldir..
polisler çevirir mi ne bilelim arkadaşım, polisin keyfiyetine kalmış..sen bütün varsayımlarını kaza yapmayacağın, yolda giderken polisin seni standart olarak çevirebilme ihtimaline karşı kuruyosun..bunun kazası var bilmem neyi var...bu cehalet arkasına artçı da alır kaza da yapar sonra ayık la dur pirincin taşını...
sen ve senin gibiler elaleme kızıyor sonra sinyalini kullanmıyor diye...
Universiteye sadece cub ve chopper'lar girebilir. Cross liselere izin veriliyor.
Sinyal far tak. Elektrik tesisatı duruyorsa 50tl masrafı olur. Bir de plaka çıkar. Onun masrafı bir kaç yuz lira olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)