Öncelikle Esenlikler, Adım Ali 18 yaşındayım,
Babam eski bir moto yarışçısı olması hasebiyle uzun zamandır içimde motor kullanma özellikle cadde motorları isteği vardı,
Babam kaza geçirip motoru satınca annem de benim motora binmemi hiç istemedi, hatta sütünü bile helal etmiyordu önceden :D
Cadde motoru değil de, cross motora ikna oldu, hız yapmaması, güvenli sürüş, kaza/ölüm oranı vs. vs.
Babamında eski arkadaşının kurduğu bir cross motor grubu var, bunlar her hafta sonu dağda atlayıp,zıplıyorlarmış. Benimde hobilerim arasında dağcılık/kampçılık olduğundan, ''Dağlar zaten benim!'' diyerek A2 ehliyete yazıldım, inşallah 1-1,5 ay içinde de alacağım. Şuan cross motor bakıyorum, çin motorların sağlam bir rampada paramparça olduğunu duydum/gördüm/okudum. Bu yüzden başlangıçda olsa kaliteli bir motor istiyorum. Günde en az 20 tane böyle konu geliyor / hepsine yakınını okudum fakat birde hem tanışmak maksatlı, hemde tavsiye maksatlı bu konuyu açıyorum.
125likler sizce bana küçük mü gelir? Yaş :18 , Boy : 183cm , Kg: 90.
125lik veya 250lik motor tavsiyelerinizi bekliyorum, motor tecrübem ufak tefek var, fakat cross u kısa zamanda öğreneceğimi düşünüyorum (hocam çok iyi) rampalarda kolay kolay sıkıntı yaratmayacak, parça değişimi ve işçiliği makul olan, motor tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.