[QUOTE=blamir;3438916]Asıl 450 liği dizginlemek zor :D Sen al hele bi 2t görecez abi :D[/QUOTE
parayı wr ye gömdük,ktm i anca seneye değiştirebilirim.wr ye sm jant işine ne diyon,biraz stunt çalışırız
Abi orjinali parçalama dursun kenarda. FMF gelince takar keyfine bakarsın. SM olarak wr biraz güçsüz kalırmı düşüncesi var bende hep. Yaparsan deneriz :D Bende husayı sm yapmak istiyorum ama plaka çıkarması jantlar falan çok masraf
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=280366478816596&set=oa.835847313095 153&type=1&theater
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
plakalığı söktüm,daha iyi birşey yapıcam
Daha estetik olmuş abi, ancak bende çirkef arka uzvu traşlamıştım hatta tam kesmiştim, problem oldu, ıslak yolda ne kadar materyal var ise, hem Sm takımda hem Cross takımda montun arkasına sıçratmakta, neyseki Wr'de sanırım vidalı gibi duruyor.
Bir test ediver istersn abi, jilet gibi giyinip traşlı ense ile birikintiden geçince hoş olmadıdıydı bende
Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler... Bende 01.09.2014 de tunadan aldım. Çok fazla bu araçda tecrübem yok. Hala 200 kmde. Ama otoyolsa niyet bence rotayı çevirin. Şu aralar elcik ve motor koruma (karter) araştırıyorum. Dışardan getirmek sıkıntılı gibi. Birde arazi lastiği almak istiyorum. Ama nereden ne alacağımı da açıkçası bilmiyorum. Tavsiye talep ediyorum. Tşkler
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------
Ayrıca arazide dolaşabilecek arkadaşlar arıyorum. İstanbul Hadımköydeyim.
Amin. Sizde.
Orjinal Fabrika çıkışı lastikler.
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
benim rota zaten çevrik.hafta sonları bununla geçiriyorum.üzerinde mitas exreme var,wr ye taktırabilirsin.araziye arkadaş arıyorsan Belgrat ormanlarında dolaşman lazım,çok var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------
elcik koruma ve lastikleri http://www.mxmarket.org/ dan aldım.
Atilas sana özelden msj attım. Bir bak ltf. tşkler
Atilla abi, biraz konudışı olacak ama, Mitas extreme hakkında biraz bilgi verebilirmisin, benim'de cross arka lastik değişmesi gerek ön fena değil, ancak fiat uygun ise gelecek aylarda değişebilirim tam takkım, memnunmusun? asfaltta gezdiriyormu? yalpalanma gibi, birde araştırınca yabancı forumlarda lastik dişleri bazen kopma yarılma yapıyormuş ve fotolu raporlar yazılmış bu konuda görüşlerin lazım abi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)