Öncelikle merhaba daha önce 1 konu açtım ama doğru düzgün anlatamadım ben bile anlamadım yazdığımdan
Şimdi burda uzun uzun yazıcam umarım yardımcı olabilirsiniz
17 Yaşındayım. %45 civarı Cross'un dış görünüşüne düşkünüm geri kalanı ise hızına dayanıklılığına az yakmasına.
Benim istediğim Cross tarzı :
1- Bütçeme göre 6 bin lira ve altı.
Tamam güzel para.
2- Çamurda suda dağda beni yarı yolda bırakmicak sağlam.
Bu paraya bu isteklere göre yolda kalmamak diye bir şey yok. Gidip wr125r gibi bir makine alırsan bu riski minumuma indirmiş olursun.
3- Aşırı yakmayan mesela 100 Km ' de 5-7 litre civarı ( belki bu bile çoktur )
2 zamanlı olmazsa belki bu rakamları bile yakalayamazsın daha az yakar.
4- Gaza basınca adam akıllı giden 2 zamanlı olması daha iyi yani pati atan diyebiliriz
O zaman 2 zamanlı olacak. Bu paraya o kadar güçlü 4 zamanlı motor alabilir misin bilmem.
5- EN ÖNEMLİSİ EN BENİ UYUZ EDEN ŞEY ( belki yaşımdan dolayıdır ) şu mesela Suzuki Drz 400 motor harika bir kaç videosunu izledim fakat ön farını görünce öldüm
Niye öldün hocam anlamadım? Tasarımını mı beğenmedin? Bu tarz motorların çoğunun farları benzerdir. Çok kafana takarsa ön farı değiştirirsin.
Umarım bu sefer adam akıllı anlatabilmişimdir
Herkesin düşüncesini merak ediyorum fikrinizi gerçekten çok merak ediyorum çünkü daha önce Cross almadım hep arkadaşlarımdan sürdüm bi süre çalışıp paramı biriktirdim kesin kararımı verdim Antalya/Kemer de oturduğum için dağ taş dolu orman vs
Umarım biraz daha anlatıcı olmuştur idare eder heralde iyi forumlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
Bişi daha eklemek istiyorum : Kıyafet kask eldiven
biraz araştırdım aşırı pahalı bana göre motoru alırsam onlara para yetiştiremem kıyafetlere ayırdığım bütçe 1 200 tl civarı bu konudada yardımlarınızı bekliyorum