crf 250 l enduro modification
Reklamlar
-
arkadaslar motosikletimle ilgili sadece 2 skntim var;
1-koltuk uzun yolda cok yoruyor
2-ruzgarli havada cok ruzgar yiyiyorum.
simdi koltuk konusunda izmirde ne yapilabilir daha rahat bir koltuk
yaptirabilirmiyim?
tour cam ekleyebilirmiyim.
biliyorum her iki istegimde yabanci sitelerde mevcut
ama daha ucuza kapatmak istiyorum.
kazasiz surusler
Reklamlar
-
Ön cam yerine böyle bir rally grenajı yaptırsan motor çok daha güzel olur.
-
evet dakar versiyonu olur ama nerden bulunur ve maliyeti ne olur acaba.
-
Cross bir motordan bunları beklemek...
1-koltuk uzun yolda cok yoruyor
2-ruzgarli havada cok ruzgar yiyiyorum.
Tüylerim diken diken oldu
-
1. yabancı sitelerdeki koltuk fotosunun çıktısıyla beraber izmir kahramanlardaki mehmet ustaya gidip üzerine siteğine göre ekleme yaptırabilirsin.
2. ben de arazi harici uzun yolculuklarda kullanacağım, kolayca söküp takabileceğim tarzda universal camlara bakmıştım fakat ülkemizde fiyatlar çok abarık. aliexpresi filanda araştırdım fakat bulamadım.
http://www.motosikletim.com.tr/kappa-ka-600-universal-on-cam
sadece bağlantı aparatlarını satanı bulsam bile yeterli, camı kendim yaptırabilirim. ama dediğim gibi, bir sonuca ulaşamadım malesef.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-turkiye-nin-touring-tarzi-en-dolu-crf-250-l-takasli-146149018/detay
u ilandaki arkadaşa bi sorabilirsin ondaki cam çok güzel olmuş ben turladım o makinayla gayet başarılı olmuş.
-
Satın gitsin o zaman , daha rahat bir motor alın .
-
dental_land adlı üyeden alıntı
Satın gitsin o zaman , daha rahat bir motor alın .
önünde camı olmayan her motor satılmalı; çok mantıklı niye bizim aklımıza gelmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-turkiye-nin-touring-tarzi-en-dolu-crf-250-l-takasli-146149018/detay
u ilandaki arkadaşa bi sorabilirsin ondaki cam çok güzel olmuş ben turladım o makinayla gayet başarılı olmuş.
ben sormuştum koltuğu atıl vaziyette duran motorundan almış(cbf 250 yada ybr250 di galiba ). cam da linkini verdiğim üniversal camlardan, önceki motorunun üzerinde varmış
-
Mehmet Turan adlı üyeden alıntı
Yani düşünce çok süper benimde aklımda olan birşey fakat icraate geçirmeleri tam bir facia olmuş.
-
35emre35 adlı üyeden alıntı
önünde camı olmayan her motor satılmalı; çok mantıklı niye bizim aklımıza gelmedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
ben sormuştum koltuğu atıl vaziyette duran motorundan almış(cbf 250 yada ybr250 di galiba ). cam da linkini verdiğim üniversal camlardan, önceki motorunun üzerinde varmış
sele cbf 250 ymiş araya kaucuk bir parça yaptırmış.Düşünüyorum uzun yolda yoruyor cidden.
-
Mz motosikletin koltuk süngeri ayrı satılıyor ve fiyatı çok uygundur. Rahattırda.
üzerindeki döşeme ve süngeri söküp mz süngeri ve yeni döşeme ile çook uyguna hallolabilir.
-
35emre35 adlı üyeden alıntı
Bende aklınıza gelmeyeceğini tahmin etmiştim zaten .
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Mz motosikletin koltuk süngeri ayrı satılıyor ve fiyatı çok uygundur. Rahattırda.
üzerindeki döşeme ve süngeri söküp mz süngeri ve yeni döşeme ile çook uyguna hallolabilir.
orijinalligini bozmak istemem yedek sele olabilir cbf 250 bakinicam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)