Merhaba arkadadaşlar. Cub cular bile toplanıp gezip tozuyolar. Sm cilerde tık yok . Süpermotocular olarak tanışsak, bikaç aktivite yapsak
Merhaba arkadadaşlar. Cub cular bile toplanıp gezip tozuyolar. Sm cilerde tık yok . Süpermotocular olarak tanışsak, bikaç aktivite yapsak
ben varım..tanışmaya da aktiviteye de ben supermotard cıyım bir sıkıntı olur mu
bende müsait olursam katılırım, şu an izindeyim, haftaya salı istanbuldayım ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Hahaha konuya bak... Siz ekonomik darboğazda değil miydiniz yav
Yolu yemeği karşılıyorsanız Ankaradan katılmak istiyorum yarışmaya
#sürenadam
Muğla Sm olarak başarılar dilerim
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
İyi iyi biraz daha kalabalıklaşırsak güzel aktiviteler yapabiliriz.
Aslında haklısın ezmiş gibi olmuşum, amacım bu değildi, yanlış anlaşılmasın . benimde bu sm den önceki motorum cub du.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
Battı balık hesabı bizimki gittiği yere kadar takılacaz eğlenecez napalım
0555 709 70 90 selim, önceden ararsanız ya da mesaj atarsanız hafta sonuna bir yerlere gezi ayarlarız ... mesela bayrama yalova armutlu çınarcık tarafına günü birlik gidip gelebiliriz, süper pide kebap yapan bir yer yalovada biliyorum oraya mutlaka uğrarız, ya da çınarcıkta balık yiyebiliriz ... ah oruç ah
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
motoru toplamam bitsin bende her pazar vede cumartesileri öğlen 3 den sonra katılırım :D
arkadaşlar burada bir güne karar verelim, sonra etkinlik duyurularına konu açalım ...
18.08.2012 cmtesi...arife
19.08.2012 pazar ... bayramın 1. günü
20.08.2012 ptesi ... bayramın 2. günü
21.08.2012 salı ... bayramın 3. günü
bence 2. günü gezelim, çünkü son gün yollar dönen tatilcilerle çok kalabalık olabilir, sizler ne dersiniz? istanbul dışına çıkalım ...
benim durumum belli değil, bu hafta içi istanbuldayım ama bayram arifesi gitme ihtimalim var. duruma göre haber veririm. il dışıda olabilir fazla uzak olmamak şartıyla
Belki biz de katiliriz .Konuyu takip ediyorum uyarsa yazarim
https://www.youtube.com/user/funtay34
http://instagram.com/tayfunboralegend/
https://www.facebook.com/tayfun.bora
bizde 2 kişi geliriz büyük ihtimal.
TAYFUNBORA, polo34, meendis bide angaranın bağlarınından syanur , en kötü 4 kişi olur heraldi haftasonuna.
nayıııırrr!!!ilk buluşma bensiz olamaz...pazar günü istanbul dışına çıkıyorum ve ancak bayram sonrası geri gelicem
ama bu pazar bi şeyler yaparsak kesin katılırım
bu pazar olmaz heraldi, güzel talep oldu başlığa, bu iş olur yakın zamanda güzel aktiviteler bizi bekliyor..
cemaat başlığı başıboş bırakmayalım, takipte olalım...
ben varım arkadaşlar. ama bayramda istanbulda olamıcam. bayramdan sonra ya da önce olur.
bayram öncesi bir akşam ancak iftar yemeği olur, oruç malum istinye sahil güvenliğin oralarda karadeniz bafra pideleri muhlama vs yapan bir yer var, terasından deniz görür, ne dersiniz?
motor suan dagınık durumda ama o ıftar olayı olursa gelırım ıstınyeye maksat tanısmak olsun zaten emniyet evlerdeyim bi otobuse bakar
birde bana 17 lik supermoto lastiği lazım ön max 120 arkada 140 lık olucak gibi ne tavsiye edersiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)