Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Lifan 200 gy-6

Motovento
    REKLAM ALANI
    sabiht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar Lifan 200 gy-6 cross modelini alıp kullanan var mı..?
    Sabih TÜZEM
    Lifan Emisol 150

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ben düşünüyorum ama turuncu renginden memnun değilim. lakin bugün bugün fabrikayı aradım. siyah renginin yolda gelmekte olduğunu öğrendim. işte o zaman tamamdır dedim. çünkü, ön arka disk fren, enduro tarzı ve kendini kanıtlamış 200gy motor. yakında nasip olur inşallah.

Geçen gün Bursa da temel eğitim vardı, eğitimi veren hocalar kullandı ve motorun çok dengeli güzel bir motor olduğunu söylediler, özellikle frenlerin çok iyi olduğunu
    belirttiler, ben de 2 aydır kullanıyorum hiç bir şikayetim yok, ancak motorun kendi kapasitesini zorlamıyorum, illede 100-120 gibi bir beklentim yok...
    Sabih TÜZEM
    Lifan Emisol 150

hassankar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R
    Merhabalar..Ben de bu motoru incelemek için bursada bir bayi ile görştüm önümüzdeki hafta getireceklerini söylediler..Test etme imkani olan arkadaşlar konu ile ilgili deneyimlerini bizlerle paylaşırlarsa memnun olurum...Arazi performansı nasıldır sehir içi performansı nasılsdır kronik arızası varmıdır? bu gibi şeyleri öğrenme fırsatımız olursa çok iyi olur..

Barkar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS RK200-R
    fiyatı ne kadarmış aceba

fiyatı 4100 lira civarında. motor hakkında genel bilgi için gy200 türevleri ve asya gy200 konusuna bakabilirsiniz. zaten motorun ana üreticisi lifan. diğer markalardaki varyasyonları hep lifan temelli.

Motosikleti
    LIFAN 200GY
    arkadaşlar ben bugün aldım bu motoru.eskişehirdeyim.plaka dahil 4200tl ye aldım.ilk izlenimlerim güzel bi motor olduğu kanısındayım.gün geçtikçe daha iyi anlarım

hassankar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R
    hayırlı ugurlu olsun ismail fidan...kazasız belasız kullanırsın inşallah..Ben de bu haftasonu bayiye bu modeli incelemek için uğradım fakat ellerinde yokmuş ama supermotosunu inceleme şansım oldu oda gayet havalı olduğunu soyleyebilirim..Super moto olmasına rağmen yan çantaları bağlamak için aparatları vardı bu da güzel bir özellik bence..Fakat sele konusunda bence pek yeterli değil çunki super moto da endruo tarzı bir sele belki sırıtabilir diye yapmamış olabilirler fakat güzel bir usta yardımı ile bence sele modifiye edilebilir...Gelelim fiyat konusuna 7.900 TL miş :D bence çok pahalı bir çin motosiklet için fakat anlamadığım konu şu 200 luk endruo fiyatı 4.000 Tl iken Super moto modeli 250 CC olmasına rağmen nasıl oluyor 8 bin tl gibi bir fiyatı oluyor anlamadım...Hani 5000-5.500 Tl gibi bir fiyat olsa neyse...

İsmail beyden motosiklet hakkında yorumlarının devamını beklerim..Rodaj süresi nasıl geçti arazi performansı motosiklette genel artılar genel eksiler gibi bir değerlendirme yaparsa memnun olurum..

Geçen gün bir Uludağ gezim oldu ben memnun kaldım arazi içi performansı da fena değil...
    Sabih TÜZEM
    Lifan Emisol 150

Toplam 850 km yaptım, meraklısı için 100 km hız yapabiliyor, çekişi iyi, şuana kadar bir problem olmadı, standart bakımlarını yaptırdım ve geçen hafta sonu genel bakımını yaptım ve paketleyip garaja koydum...
    Sabih TÜZEM
    Lifan Emisol 150

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı sabiht adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplam 850 km yaptım, meraklısı için 100 km hız yapabiliyor, çekişi iyi, şuana kadar bir problem olmadı, standart bakımlarını yaptırdım ve geçen hafta sonu genel bakımını yaptım ve paketleyip garaja koydum...
    Tatlı su motorcusu sizi hem cross al hem kışın binme.
    35emre35, LIDYALI, cenkito ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Bizim oralar hem bayır, hem de kışın 40 cm kar oluyor...
    Sabih TÜZEM
    Lifan Emisol 150

Konuyu tekrar hortlatayım dedim...Var mı..? Alıp kullanan....
    Sabih TÜZEM
    Lifan Emisol 150

sadece turuncu rengi olmasa alacağım sırf başka rengi yok diye başka alternatifleri değerlendiriyorum.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Yahu bu motor yıllardır bildiğimiz, bindiğimiz Asya TAY-200 modelinin aynısı değil mi zaten ??
    #sürenadam

Bence renge fazla takılmayın, çünkü turuncu renk her zaman daha dikkat çekici, seni daha rahat görüyorlar...Bu motorların temel yapıları hep aynı, ufak tefek ayrıntılar dışında aynı mal, üstüne ister ali yaz ister veli, çok farketmiyor...Markalara fazla takılmayın, önemli olan sizin isteklerinize cevap veriyor mu...? Benim için yetti de, arttı bile...
    Sabih TÜZEM
    Lifan Emisol 150

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu bu motor yıllardır bildiğimiz, bindiğimiz Asya TAY-200 modelinin aynısı değil mi zaten ??
    Değilmiş çocuk,

GY-6 ve GY-2 farklı model motorlar.
    ANGARAJ

siyahı gelmiş siyahı. heyooo

airhun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Loncin XWOLF 300
    Yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Öncelikle arazi performansı oldukça tatminkar fiyat performans oranı oldukça iyi uzun yolda denemedim. Ama çin malı motorlar içinde en iyilerden biri olduğunu duymuştum gerçektende LF 200 GY-6 iyi . sonuçta hafta sonları doğaya çıkmak isteyenleri yolda bırakmaz diye düşünüyorum.

6PaTLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150T-19A, Lifan LF200 GY6, Hero Karizma R
    Ben de alalı 1 ay kadar oldu, bin kmdeyim. ara hızlanmaları iyi motorun.

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)