hepinize selam arkadaşlar uzun zamandır düşünüyorum ve işlerimin artık eskisi gibi gitmediği ve kredi çekip ev almayı düşündüğümden dolayı (peguot pertner) aracımı ilk defa buradan satılığa çıkardığımı söylemek isterim .

aracım hakkında teknik bilgileri vermem gerekirse aşağıya sıralayayım

markası: peguot -partner

model:2004

değişen boyanan yok bir kaç ufak kusuru dışındaki boyatmadım özellikle..

içi akranlarına göre oldukça temiz , kapalı kasa camlı , hususi ruhsata işli,

4 yıldır kullanıyorum mekaniği problemsiz ve istikrarlı , peguot ,un tutulan hdı olanlarından gücüne göre yakıt sarfiyatı oldukça iyi,

190 bin 600 km de lastik durumu ben 4 nüde sıfırlamıştım 1 yıl önce garajda yattığı için oldukça iyi durumda ,

muayenesini ve sigortasını 10 gün önce yaptım , borcu harcı, haczi yoktur

herkez malını över kusurunu ayıbını söylemek istemez ,yukarıda birkaç kusuru var derken sol yan çıtalar üzerinde komple çiziği var (plastik üzerinde kaporta değil

ve sol yan çıtaların başladığı sağ teker çamurluğunun yanında 3 cm lik bir küçük ezik söz konusu yaptırmaya boyatmaya gerek duymadım zaten gözede batacak bir sorun değil benim için.

bunun dışında hiç bir mekanik aksamında sorun yok , bakımları zamanından önce ve kaliteli bizzat kendi aldığım yağlarla yapılmıştır ,

iş alma raddesine gelince gönül rahatlığıyla istediğiniz servise götürebilirsiniz şimdilik aklıma gelenler bunlar, uzun lafın kısası dosta tavsiye olunacak bir araç,

yabancıya gitmesini istemiyorum piyasa fiyatlarını araştırın , emsallerine bakın öyle yola çıkın ,

almayı düşünen arkadaşım olursa bilginize sunuyorum 0 532 683 2087 nolu numaramdan bana ulaşıp bilgi almanız mümkün .

aracın başka yerde herhangi bir ilanını koymadım ilk buraya yazıyorum olmazsa daha sonra ilanlara koyacağım ,

alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden ...

resimlerinide yüklersem sanırım daha yerinde olur buyrun resimler...

çıtaların üzerinde ki çiziğin boyutunu kırmızı ile belirttim halka olan kısımdada 3 cm lik küçük ezik sözkonusu çok dikkatli baktığınızda belli oluyor fakat normalde belli olmuyor yaptırmak yada onarımı kolay ben gerek duymadım ..

not : yabancıya gitmesini istemiyorum umarım bir arkadaşımıza nasip kısmet olur görüşmek üzere esen kalın...