Merhaba arkadaşlar,

Crea U100 model "Netbook"um satılıktır. (Keyfekeder).

Ürün kullanılmamış, jelatinleri üzerinde, kutusu ve diğer ekipmanları mevcuttur. Yanında 2 saat kullanılmış oyun direksiyonu ve pedalları hediye edilecektir. Sadece oyun konsolunu isterim diyene 150 liralık bu ürünü 50 liraya veririm. Tak çalıştır özelliğindedir. Üzerinde birçok tuş takımı olduğu için futbol'a göre bile ayarlayabilirsiniz(denenmiştir,çok ciddiyim: ) Ayrıca yine kullanılmamış(hala içinde üretimden kalan kokuları bile hissedebilirsiniz) GOLLA markalı Netbook ve PAD'lere uygun süper bir çanta verilecektir. Çantanın önde ve arkada birer büyük göz, iç kısımlarında ise 2şer 3er tane küçük gözcükler vardır. Ürünü koyacağınız bölümde ise büyük bölme ayracının yanı sıra 1dünya fermuarlı göz vardır. Oldukça kullanışlı bir çanta diyebilirim. Yok olmaz ben sadece çantayı isterim derseniz 95 lira olan bu çantayı 50 liraya veririm. Hepsini istiyorum derseniz; Piyasa fiyatı 780 küsürleri bulan fiyatı 450 TL'ye lehinize çevirmiş olacaksınız.

Özellikle sık sık seyahat edenlere,öğrenci arkadaşlarımıza, tekelcilere, kuruyemişçilere, yazlıkçılara, evinizin güvenlik kameraları için kendi bilgisyarımı kullanmak istemiyorum diyenlere...Kısacası her daim bilgisayarım yanımda olsun ve dizüstü taşırken hamallık yapmak istemiyorum diye serzenişte bulunanlar; bu 1 kg'lık ürün sizin ilacınız olacaktır.

Genelde fırsatların zamansızlığından şikayet edenler; taksit imkanı var dersem

Netbookun özelliklerine gelirsek;
İşlemci Intel® Atom Processor N270 (1.60Ghz,
512KB L2 Cache, 533Mhz)Chipset Intel® 945GSE+ ICH7M
Wireless 802.11.b/g
Ekran Özellikleri 10WSVGA (1024*600)
Bellek 1024MB
Sabit Disk 250GB SATA
Webcam 1.3MP Webcam
Ağırlık1,1kg
4-in-1 kart okuyucu ve 3 Hücreli pildir.