150 lik scooter ler için performans arttırıcı satılık..
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar 150 lik tüm çin malı scooturlar için performans arttırıcı.. ürün taivandan geldi (2 adet) birini mondial 150 zat marka motoruma taktım 100 km hızı zor yapan motor şimdi 130 km net görüyor (düz yolda).. ve bu şahane ürün yüzde 23 yakıt tasarrufu sağlıyor.. motor sökülmüyor ustam 40 dakkada montajı yaptı.. elimde 1 takım olan bu ürünü satıyorum.. almak isteyen arkadaşlar elini çabuk tutsunlar fiyat 250 liradır.. msn den ulasabilirsiniz b_a_h_a_d_i_r_s@hotmail.com
Reklamlar
-
Nasıl bir ürün bu yahu
Biraz bilgi verseydin.
-
Sahibinden.com da satiliyor bu urun....
Kayis kopartiyor bilginiz olsun...
-
dandik kayış takarsan motoruna koparır tabi
-
Sahibinden.com'da ne diye geçiyor bakabilirmiyiz bizde.
-
ee ürünü biraz tanıt ismini cismini nereye takıldıgını ne işe yaradıgı hakkında bil ver bizde bilelim öle bi yazmıssınki ilk okudugumda kesin fake dir die düşündüm.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ns-kiti/detay?
Şu linkteki gibi birşey sanırım..
İlan çok komik ama gizlilik politikası neeniyle ürünün resmini koymamış ve ne olduğunu söylemezmiş...puhehehehhe
Şöyle de bir resim var:
-
Arkadaşlar ürün motorsikletin kayış bölümünde varyatörün altındaki dişlilerin degişmesiyle performans kazanıyor..
Bu iki tane dişli degişecek bu dişlilerin çapı orjinaliyle aynı fakat diş sayısı kalınlaştırılmış ve küçültülmüştür bu sebeple çekiş artıyor.. Aklıza motor hantallaşır gibi bişey gelmesin eyer dişlinin çapıylada oynanmış olsaydı dediginiz olurdu motor yavas yavas hızlanırdı.. yani bu ürün motora zarar vermiyor piston 100 km hız ile atıyorum sanıyede 15 kere inip çıkıyor sa bu kit takıldıktan sonra 130 ile giderkende 15 kere inip çıkıyor.. 100 km ile gitmek istediginizde gaza sonuna kadar basma ihtiyacı duymuyorsunuz gaza yarı basıyosunuz böleliklede yakıtta çok güzel bi yakıt tasarrufu saglamakta.. şimdi gelelim kayış mevzusuna.. en son kayısı degiştireli 2 sene oluyor 2 senede 10.000 km yaptım ve bu kiti kayış kopartırmı acaba dusuncesı ile yeni kayış taktırmadım.. ürünü motora takalı 1 ay oldu ve bir ayda ortalama 600 km yaptım.. ve ilk hevesle motora yüklenerek uzun yolda kullandım hiç bir sıkıntı yaratmadı denemeye davam edıyorum..tabi tavsiyem siz kaliteli bi kayış taktırın bu ürünü motora taktıktan sonra.. bu kiti taktıktan sonra motordan inesim hiç gelmedi büyük motorlarla eş deger gidebilmenin keyfini gördüm.. mondial 150 zat biliyosunuz agır bi motor bu kiti taktıktan sonra hafif rampalarda gaza ser bastıgınızda motor kafayı kaldırıyor çok degil ama çekişi hissedeceksiniz.. lastik yakabileceksiniz :D.. ilk denemenizde bu yazdıklarım aklınıza gelicek ve bu arkadaş gerçekten haklıymış param helal olsun diyebileceksiniz.. eyer ciddi alıcı varsa msn den eklesin aklındaki soru işaretleri hakkında konusalım.. teşekkürler hayırlı akşsamlar
-
bu bilyeleri hafifleştirme zart zurt oalyları vardı onada kayıs dayanmıyodu.arkadaş tamma performans arttırsada 250 tl gb bi maliyeti kesinlikle düşünemiyorum onun yerine performans egzosu al aynı şey ayriyetten zannetmiyorum komple modifikasyon olmadan bi motor 30 km atsın.150 lik bir motoru 30 km daha hızlı gitmesi demek kafadan 3-5 bg daha eklemek. ürünü aldıgınız linki verebilirmisiniz? merak etmeyin zaten taivandan mal getirtmek ölüm kimse orda daha ucuzmus die getirtmeye kalkışmaz hiç olmadı ürünün bi resmini koyun.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
kastamonu22 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ürün motorsikletin kayış bölümünde varyatörün altındaki dişlilerin degişmesiyle performans kazanıyor..
Bu iki tane dişli degişecek bu dişlilerin çapı orjinaliyle aynı fakat diş sayısı kalınlaştırılmış ve küçültülmüştür bu sebeple çekiş artıyor.. Aklıza motor hantallaşır gibi bişey gelmesin eyer dişlinin çapıylada oynanmış olsaydı dediginiz olurdu motor yavas yavas hızlanırdı.. yani bu ürün motora zarar vermiyor piston 100 km hız ile atıyorum sanıyede 15 kere inip çıkıyor sa bu kit takıldıktan sonra 130 ile giderkende 15 kere inip çıkıyor.. 100 km ile gitmek istediginizde gaza sonuna kadar basma ihtiyacı duymuyorsunuz gaza yarı basıyosunuz böleliklede yakıtta çok güzel bi yakıt tasarrufu saglamakta.. şimdi gelelim kayış mevzusuna.. en son kayısı degiştireli 2 sene oluyor 2 senede 10.000 km yaptım ve bu kiti kayış kopartırmı acaba dusuncesı ile yeni kayış taktırmadım.. ürünü motora takalı 1 ay oldu ve bir ayda ortalama 600 km yaptım.. ve ilk hevesle motora yüklenerek uzun yolda kullandım hiç bir sıkıntı yaratmadı denemeye davam edıyorum..tabi tavsiyem siz kaliteli bi kayış taktırın bu ürünü motora taktıktan sonra.. bu kiti taktıktan sonra motordan inesim hiç gelmedi büyük motorlarla eş deger gidebilmenin keyfini gördüm.. mondial 150 zat biliyosunuz agır bi motor bu kiti taktıktan sonra hafif rampalarda gaza ser bastıgınızda motor kafayı kaldırıyor çok degil ama çekişi hissedeceksiniz.. lastik yakabileceksiniz :D.. ilk denemenizde bu yazdıklarım aklınıza gelicek ve bu arkadaş gerçekten haklıymış param helal olsun diyebileceksiniz.. eyer ciddi alıcı varsa msn den eklesin aklındaki soru işaretleri hakkında konusalım.. teşekkürler hayırlı akşsamlar
peki motor sıcaklığı normalden daha çok olursa ne yapacağız? krank,kol, siboblar bence isyan eder yolda üst kapağı havada tutabiliriz öyle değilmi? kayışı kevlar yaparız onu merak etme
-
arkadaşım inanasın gelmıyosa sen peformans egzoz al ne diyim sana. ama bende yalan yok. samimiyetime inanan arkadaş alsın ben gözümle gördügüm kullandıgım şey hakkında bilgi veriyorum. ve zerre kadar abartmıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
HUSKA : yani bu ürün motora zarar vermiyor piston 100 km hız ile atıyorum sanıyede 15 kere inip çıkıyor sa bu kit takıldıktan sonra 130 ile giderkende 15 kere inip çıkıyor.. Bu yazıdan ne çıkarıyorsun mantık yürüt..
-
kastamonu22 adlı üyeden alıntı
arkadaşım inanasın gelmıyosa sen peformans egzoz al ne diyim sana. ama bende yalan yok. samimiyetime inanan arkadaş alsın ben gözümle gördügüm kullandıgım şey hakkında bilgi veriyorum. ve zerre kadar abartmıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:09 ----------
HUSKA : yani bu ürün motora zarar vermiyor piston 100 km hız ile atıyorum sanıyede 15 kere inip çıkıyor sa bu kit takıldıktan sonra 130 ile giderkende 15 kere inip çıkıyor.. Bu yazıdan ne çıkarıyorsun mantık yürüt..
arkadaş devir arttıkça hız artar hız arttıkçada piston hızıda aynı şekilde çoğalırbunda mantık yürütecek bir şey yok ki!! ben olmaz böyle bişey falan demiyorum. bahsettiğin kit çin motorlarında pek verim sağlamaz motora zarar verir diyorum çünkü dediğin süratlere çıkacak mekaniğe uygun üretilmiyor,bunu uygulamak için motorun yapısını komple değiştirmemiz gerekir.sen yaptım oldu diyorsan o başka birde bu parçalardan hariç kullanacağımız diğer ekipmanlar,işçilik hepsi ne kadara çıkardın? 250kit vs vs.. gibi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)