Arkadaşlar botu bir hevesle aldım gerek kalitesi gerekse özellikleri ile üst seviye bir bottur. Bot 2-3 kere giyildi (1 hafta giydim) fakat büyük uzun boğazlı bota alışık olmadığım için kullanamadım o yuzden satıyorum. Erzurum gibi çetin kış şartlarında giyindim ve en ufak bir terleme, soğuk alma, su geçirme olmamıştır olmazda.

Bot 44.5 numaradır ama 43.5 ve 44 numara giyen kişiler termal çorap ile rahatlikla kullabilir.

İnternetten botu araştırıp özelliklerine ve teknolojisine bakabilirsiniz. Ayrica fiyat olarakta bakabilirsiniz.

Botta en ufak bir yıpranma hasar vs. gibi bir durum söz konusu değildir zaten resimlerden herşey görünmektedir.

Columbia'nın üst seviye botu olan bu bot WATERPROOF özelliktedir. Aynı zamanda arka topuk kısımlarında reflektör bulunmaktadır. Columbia'nın OMNI-GRIP (zemini kavarama) ve OMNI-HEAT(vücut ısı dengeleyici) teknolojisi ile üretilmiştir. %100 su ve rüzgar geçirmez özelliktedir. Botun içerisine kaplanan teknoloji kumaş(botun iç kısımlarında resimlerde görünen parlak gümüş renkli yerler) vucut ısısını dengeler ve ayağınız sıcacık kalır.

Ptt kargo ve diğer tüm kargolar ile adresinize ücretsiz olarak gönderebilirim.

İyi günler dilerim.

http://sahibinden.com/271144925