Zararına Diablo 11.0 Gtx Motosiklet Botu.
Reklamlar
-
Dün Motosiklet Mağazasından Yds Diablo Marka Motosiklet Botu Aldım,Denedim Bir Sıkıntı Yoktu.Giydikte Sıktı Yarım Gün Ya Giydim Ya Giymedim.Geride Veremedim Kullandım Diyede.Yenisinide Almam Lazım.430 Tlye Aldım, 330 Tlye Satıyorum.İstanbul İçi Elden Teslimn Verebilirim.Kargoylada Gönderebilirim.Ürün Kutu İçeriğiyle Beraber Gönderilecektir.Herhangi Bir Defarmasyon Yoktur.
http://www.ydsshop.com/?urun-112-diablo-11-0-gtx
Reklamlar
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Bende de aynı ürün var . Bot olduğu için ilk zamanlar çok zor oluyordu . Hele ilk giydigim gün ayaklarım resmen işkence çekmişti , ama şuan alıştım hiç bi sıkıntı kalmadı .
-
ake adlı üyeden alıntı
kaç numaradır?
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Bende de aynı ürün var . Bot olduğu için ilk zamanlar çok zor oluyordu . Hele ilk giydigim gün ayaklarım resmen işkence çekmişti , ama şuan alıştım hiç bi sıkıntı kalmadı .
42 Numara Hocam
Ezio Doğrudur Belkide Zamanla Açılır Ama Genede Isınamadım:D
-
Kalıba verip genislettirebilir ya da kalın corapla bir süre giyebilir ya da ayağı seninkinden bir numara küçük birine birkaç günlüğüne giydirebilirsin. Eğer normal ayak numara nda aldiysan sorun olmaması lazım. Bende kısası var. İlk hafta çok sıktı sonra açıldı
-
logan07 adlı üyeden alıntı
Kalıba verip genislettirebilir ya da kalın corapla bir süre giyebilir ya da ayağı seninkinden bir numara küçük birine birkaç günlüğüne giydirebilirsin. Eğer normal ayak numara nda aldiysan sorun olmaması lazım. Bende kısası var. İlk hafta çok sıktı sonra açıldı
Doğrudur Hocam Açabilirde,Ayakkabıya Isınamadımda.Tcx Almayı Planlıyorum.
-
ayak numarası uyan kaçırmasın. bedava
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)