Satılık Contour +2 Kamera(Dahili GPS)
Reklamlar
-
GittiGidiyor Linki
Ürünü 2 ay kadar önce ABD'den aldım Toplamda 9-10 defa kullandım ve artık işim kalmadığı için satıyorum. Ürünün metal gövdesi üzerinde küçük bir çizik mevcut. Contour markası ülkemizde pek bilinmemekle birlikte ABD'de oldukça popüler bir marka. Ayrıca ürün Contour GPS ya da Countour Roam modeli değil, en üst model olan Contour +2 modelidir.
Diğer kameralara karşı başlıca üstünlükleri
1)Dahili GPS'i sayesinde çektiğiniz videoları izlerken o andaki hızınızı, harita üzerindeki konumunuzu ve rakımı görebilirsiniz. Üstelik bunlar videonun üzerine gömülmez bu sayede istediğiniz an bu bilgileri kapatabilir istediğiniz zaman açabilirsiniz.
2)270 derece döndürülebilr lens sayesinde kamerayı hangi açıda takarsanız takın kadrajı düz olarak ayarlayabilirsiniz,
3)Dahili Lazer sayesinde kadrajın düzgün olup olmadığını anında anlayabilirsiniz.
4)Dahili Bluetooth sayesinde cep telefonundan kameraya bağlanabilir neyi çektiğinizi cep telefonu ekranından anında görebilir sonradan sürpriz yaşamazsınız. Ayrıca cep telefonu üzerinden çekim ayarlarını değiştirme, kayıt başlatma/durdurma imkanıda mevcuttur.
5)Harici mikrofon girişi sayesinde dışarıdan mikrofon/telsiz vs. bağlayabilirsiniz. 2.5mm mic girişi mevcut olup 3.5mm->2.5mm çevirici kabloda verilecektir.
6)Metal Gövde, evet ürün muadilleri plastik değil komple metal gövdedir. Bu sayede oldukça dayanıklıdır.
7)Kızaklı Gövde, sayesinde cihazı görmeden bile kolayca takıp çıkarabilirsiniz.
8)Kaydırmalı tuş, sayesinde tek bir hareketle kaydı başlatabilir veya durdurabilirsiniz.
Çekim Özellikleri
------------------------------
Full HD » 1080p (1920 x 1080) @ 30/25fps
Tall HD » 960p (1280 x 960) @ 30/25fps
Action HD » 720p (1280 x 720) @ 60/50 or 30/25fps
Slow Motion » 480p (854 x 480) @ 120/100, 60/50, or 30/25fps
Photo Mode » Every 1, 3, 5, 10, 15, 20, 30, 45, or 60 sec
GoPro Hero 3 Black Edition ile karşılaştırma Videosu
GPS görüntüsünü merak edenler için
Ürün bana amerikada ekstraları ile birlikte 500 dolara yakın bir paraya mal oldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)