Araç alacağım için başlıktaki ekipmanımı satıyorum.

Yaklaşık altı ay önce 18-55 ve 50 mm sıfır almıştım(Hayyam'dan).Çantayı da öyle (adventura 160).Tüm ürünler rahatlıkla çantaya sığmakta.Cf kart kaliteli olup şuan üşendiğimden model ve boyut bilgisi verememekteyim.Sanırım 2 gb ya da 4 (Emin değilim). Makine ve lensler tertemiz.Kozmetik ve mekanik olarak en ufak bir sorunu yok.Body muhtemelen 12bin civarında, çok önemli bir parametre olmasa da görüşüldüğünde Hayyam'da baktırabiliriz.Türkçe menü.Makineyi de lensleride çok çok az kullandım.Yoğunluğumdan 300 kare bile çekmemişimdir.Hatta dışarda 50 kare bile çekmedim.Ev içinde deneysel, öğrenme amaçlı çekimler yaptım.

Satış İstanbul içi elden gerçekleşecektir. Görüp istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz.Başka makinem olmadığından fotoğraf yükleyemeyeceğim, dediğim gibi tertemiz, görüştüğümüzde istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz.Body dahil olmak üzere istediğim fiyatlar alış fiyatımın altındadır.

canon 50d : 1300 (kart ve boyun askılığı dahil fiyat, bilgisayar bağlantı kablosu mevcut, cdleri yok)
18-55 IS II: 180
50mm f:1.8: 200 (garantisi devam etmekte, kutusu mevcut)
çanta : 50

Toplu satışta 1700.Çanta ve 18-55 satılmadan body satılmayacaktır.
rnnkss[et]gmail[dat]com