Peugeot Vivacity'nin kaportası sac mı plastik mi acaba?
Peugeot Vivacity'nin kaportası sac mı plastik mi acaba?
vogue'a bayıldım
Peugeot Scooter Türkiye ürünlerinde fiyat revizyonuna gitti.
Konunun ilk mesajındaki fiyatlar değiştirildi. Scooter modellerinin satış fiyatlarını aşağıda görebilirsiniz.
Birgün sevgilim yada evleneceğim birini bulursam pırpırpır gezmek için alırım sanırım güzelller.
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
nerde o 103ler 105ler
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
uygun fiyatlı satılmadığı sürece, Türkiye piyasasında farkedilip tutunması oldukça zor görünüyor.
fiyatlar olmamış :(
Tok olan alemi tok sanır. Aç olan alemde ekmek yok sanır.
Lâ Edrî
hani fransaya kızgındık, yasa tasarısı ne zaman unutuldu! Büyük elçimizi bile geri çekmiştik vs. vs....
07 EEE 31
çok mu dikkaliyim bilmiyorum ama
ben dikkat ettim ilk reklam fotoğrafında manken sürücü ve artçısı kızın bindiğim motor aprilia
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Sym Kymco varken bu fiyatlara kimse bakmaz Pejoya
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Bence Butceyle orantili Alinabilir.
fiyatlara Baktim.
-Vivacity 125cc:4.500 Lira
-Tweet 151cc: 5.170 Su sogutmali
bu modellere fiyat Alternatif
-Kymco Agility City 125cc:4.500
-Keeway Outlook 149cc:4.950 lira
Kymco Agility City 200i:163cc-hava sogutmali 5.200 lira
Kalici olurlar insallah
Seneye bir adet
Tweet modelinden almak isterim
Bende Peugeot Scooterların fiyatları için bir anlam veremedim Türkiye pazarına yeni giren bir marka için Yamaha Honda gibi markalardan daha düşük olması gerekirdi diye düşünüyorum....Peugeot Scooter düşünüyorum ama bu fiyatlarla çok zor iyi bir araştıma yapmam gerecek galiba....
http://www.yildizticaret.com/cat/231/Peugeot-Scooter
yedek parca durumları nasıl acaba? ben satelist almayı duşunuyorum yedek parca bulmada ve fıyatta sorun yasarmıyım acaba fikri olan var mı?
bu fiyatlarla piyasada yok olurlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)