Ünü sınırları aştı Fransız kanalına belgesel oldu
Reklamlar
-
Türkiye’de Tarık gibi bir din görevlisi ile karşılaşmak, hele motor kullanışındaki ustalığını, cana yakınlığını görmek bizim için çok büyük bir sürpriz oldu"
aferin, böyle devam edin.
sizlere, geçen izlediğim bir videoyu armağan etmek isterim:
http://www.youtube.com/watch?v=-qd6AESv3eE
Reklamlar
-
çekim için yapıldı o tekerler ayrıca arkamdan gelen minibüs sağ şeridi önümden giden araba da sol şeridi kapatmıştı...sükse yapsın diyew teker yapmadım orda.
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:58 ----------
çok uzun yaa nbasıl anlatcam şimdi o kadar şeyi
günlük hayatımı çektiler bunun yanı sıra da böyle bi imam olmanın toplum tarafından nasıl karşlandğını falan sordular...
-
Hocam, programın ismini biliyor musun fransızca olarak ? Internetten buluruz belki.
-
Sizi sürü piskolojisine , işinizle aşkınızı karıştıranlara uymadığınız ve kararlarınızın arkasında durduğunuz için ayrıca tebrik ederim... Ayrıca yeni makineniz hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Tarık kardeşim hoşgelmişsin
-
-
programın ismini fransızca bilmiyorum ama bilgileri yollicaklar bana isticem.o zman buraya yazarım
-
01 Aralık 2011, 15:58
MAŞALLAH BÖYLE İMAMALAR LAZIM BİZE
-
01 Aralık 2011, 16:39
cRaZy_iMaM adlı üyeden alıntı
çekim için yapıldı o tekerler
ayrıca arkamdan gelen minibüs sağ şeridi önümden giden araba da sol şeridi kapatmıştı...sükse yapsın diyew teker yapmadım orda.
---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:58 ----------
çok uzun yaa nbasıl anlatcam şimdi o kadar şeyi
günlük hayatımı çektiler bunun yanı sıra da böyle bi imam olmanın toplum tarafından nasıl karşlandğını falan sordular...
gururlandım abi helal olsun inşallah tanışırız bir gün .
biz 2 arkadas pamukkale üni okuyoruz , 2. dönem havalar güzelleştiğinde ziyaretine gelsek arkadaşla olur mu abi
-
01 Aralık 2011, 21:05
Aferin Tarık kardeş,Allah yoldan ayırmasın.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
01 Aralık 2011, 23:22
Her il'e en az bir adet bu imamdan atanmasını istiyorum.
Tanrı İradesini Hakim Kılmak İçin Yeryüzündeki İyi İnsanları Kullanır.Yeryüzündeki Kötü İnsanlar ise Kendi İradelerini Hakim kılmak İçin Tanrıyı Kullanırlar..
-
02 Aralık 2011, 00:10
-
05 Aralık 2011, 15:08
Taze kanlar her zaman güzeldir,eski imamlar'ın çogunun suratı mahkeme duvarı tabiri idi(belki bana denk gelenler öyledir),şimdi genç arkadaşlar İnsanlara daha samimi yaklaşıyorlar.
Allah kaza bela vermesin ,tekere dikkat.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
otopsici isim neydi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------
ayrıca facebook dan eklemek isteyenler için facebook.com/tarikbalki
-
hocam yokmu goruntusu hazırlanan belgeselın bı ızleyelım birii türkçeye cevirsin ne güzel olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)