Harley-Davidson 308 bin motoru geri çağırıyor
Reklamlar
-
Admin
ABD'li Motosiklet üreticisi Harley-Davidson, elektrik devreleriyle ilgili bir sorun nedeniyle 308 bin motosikleti geri çağıracağını duyurdu.
Geri çağrılacak motosikletlerin çoğu ABD'de bulunuyor. Harley-Davidson, geri çağrılan motosikletlerde fren lambaları ve hatta arka frenlerde arızaya yol açabilecek bir elektrik devresi sorununun tamir edileceğini açıkladı.
Şirket, fren lambası devrelerinin egzozun yarattığı yüksek ısıya maruz kalabildiğini belirterek, bu sorunun fren lambalarında arızaya yol açabileceğini ifade etti. Sorunun aynı zamanda sıvı sızıntılarına ve arka frenlerin tamamen iflasına neden olabileceği kaydedildi.
Harley-Davidson, arızanın 2009 ve 2012 model yılları arasında üretilen Touring, CVO Touring ve Trike modellerde oluştuğunu bildirdi ve bu model sahiplerini geri çağırma ile ilgili olarak bilgilendireceğini söyledi. Harley-Davidson yetkili servislerinin sorunu ücretsiz çözeceği duyuruldu.
Şirket, arıza nedeniyle bugüne kadar sadece bir kaza meydana geldiğini açıkladı.
Kaynak: AA
Reklamlar
-
bu yüzden çinli almayın diyo herkez.
-
işte bu durumu honda da yapması lazım.Madem 2011 kasa cbf 150 de gaz kesme sorunu var toplaması lazım.. Dün bahsetmiştim.Herkes mail atsın diye.. Belki ilgili birileri çıkar
-
Moderatör
Harleyim olaydi da geri cagrilaydi
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
işte bu durumu honda da yapması lazım.
Bence böyle köklü firmaların bu gibi hatalara düşmemesi lazım.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Harleyim olaydi da geri cagrilaydi
aynen olaydıda çağırsalardı..
-
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
işte bu durumu honda da yapması lazım.Madem 2011 kasa cbf 150 de gaz kesme sorunu var toplaması lazım.. Dün bahsetmiştim.Herkes mail atsın diye.. Belki ilgili birileri çıkar
Bende o sorun yok ama :(
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
siz hiçbir adını sanı duyulmadık bir markanın otomobilini yada motosikletlerini geri çağırdığını duydunuz mu?ben hatırlamıyorum.ulan bunlarda bir kere bile bir sorun olmaz mı geri çağırmayı gerektirecek?yani aracını geri çağıran firmalar bu işi ciddiyetle yapan büyük kuruluşlardır.harley, dört japon ,toyota ,ford ,ferrari bile araçlarını bir çok kez geri çağırmıştır.bu liste daha uzatılabilir.ben bir kaç örnek verdim.bence bu durum o markaya halel getirmez.işlerini ciddi yaptıklarını gösterir.
-
Geri çağırma çok da havalı bişey ya, sizi düşünüyoruz bak der gibi
Zondial de bir miktar motorunu geri çağırmış, kimse gitmemiş.
Yarısı E-5 girişinde telef olmuş, su soğutmalı olanlar su kaynatmış,
kimisi yağ boşaltmış, bir kaçının yerini tespit etmek için dökülen cıvataları takip etmişler.
Kızmasın kimse
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
hey harley senin sorunun ne ?
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
ama türkiye harleyden ses yok millete 100 milyara touring modelleri satmayı biliyorlar hoş türkiyede sorun yok sahipleri anca senede 300 km yaptıkları için geri gitmeye luzum yok.
-
harleyler 300 kilodan başlıyor zaten, arka fren olsa ne olur olmasa ne olur zaten durmuyolar )
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
-
mayildiz adlı üyeden alıntı
Geri çağırma çok da havalı bişey ya, sizi düşünüyoruz bak der gibi
Zondial de bir miktar motorunu geri çağırmış, kimse gitmemiş.
Yarısı E-5 girişinde telef olmuş, su soğutmalı olanlar su kaynatmış,
kimisi yağ boşaltmış,
bir kaçının yerini tespit etmek için dökülen cıvataları takip etmişler.
muhahahaaa....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler