Yolların Azraili Hayalet Sürücü Muğla'lıymış
Reklamlar
-
04 Ağustos 2011, 11:52
Admin
MUĞLA’nın Ula İlçesi Akyaka Beldesi’nde kuaförlük yapan 32 yaşındaki motosiklet tutkunu Hakan Balıkoğlu, kurukafa kaskıyla gittiği her yerde dikkat çekiyor. Giyim tarzı ve chopper motosikletiyle 'Hayalet Sürücü' filmini anımsatan çılgın kuaföre belde sakinleri 'Yolların Azraili Hayalet Sürücü' lakabını taktı.
Turizm beldesi Akyaka’da kuaförlük yapan Hakan Balıkoğlu, 12 yaşından beri motosiklete bindiğini söyledi. Mobiletle başladığı motosiklet tutkusunun chopper ile devam ettiğini kaydeden Balıkoğlu, motosikletin özgürlüğü simgelediğini savundu.
KORKUP YOL VERİYORLARMIŞ
Avustralya’da yaşayan kızkardeşinin gönderdiği kurukafa kaskıyla ilgi odağı olduğunu anlatan Balıkoğlu, bu durumdan memnun olduğunu söyledi. Çoğu kez insanların korku ve şaşkınlıkla kendini karşıladığını belirten Balıkoğlu, ürkütücü kaskından dolayı trafikte bazı sürücülerin kendine yol dahi verdiğini söyledi. Motosiklet tutkusunun bir keyif olduğunu belirten Hakan Balıkoğlu, "Bu kaskı taktığımda herkes meraklı gözlerle bana bakıyor. Korkan ve şaşıran oluyor. Özellikle gece bazı sürücüler bana yol veriyor. Bu kaskın Hayalet Sürücü filmini anımsattığını söylüyorlar. Ben de o filmi severek seyrettim. Benim ruhum motosiklete ait. Motosikletimle bütünleşiyorum."
MOTOSİKLETSEVERLERE UYARILAR
Görüntüsü nedeniyle yaşadığı beldede 'Yolların Azraili Hayalet Sürücü' lakabı takılan Hakan Balıkoğlu, motosikletseverlere de şu uyarılarda bulundu:"Benim amacım insanları korkutmak veya ürkütmek değil. Trafiği tehlikeye düşürmeden, hız sınırlarını aşmadan ve kurallara uyarak motosiklet kullanıyorum. Motosiklet tutkunlarına uyarıda bulunuyorum, kasksız binmeyin, alkollü motosiklet kullanmayın, trafiğe açık alanlarda tehlikeli hareketler yapmayın."
Kaynak: DHA
Reklamlar
-
04 Ağustos 2011, 12:05
bende bu kim dedim geçen gün görünce...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
-
04 Ağustos 2011, 12:07
Korkup yol veriyorlarmış, güzel
Pompalı tüfekle ateş etmeye kalkan da olabilir yalnız, dikkatli olsun
-
04 Ağustos 2011, 12:08
şerefsizim benim aklıma gelmişti bu yöntem......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
04 Ağustos 2011, 12:12
Hoşuma gitti kask bulursam alabilirim
-
04 Ağustos 2011, 12:16
Levsy adlı üyeden alıntı
Korkup yol veriyorlarmış, güzel
Pompalı tüfekle ateş etmeye kalkan da olabilir yalnız, dikkatli olsun
Şeytan diye taşlarlar valla
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
04 Ağustos 2011, 19:32
adam şekil yapmış ayrıca bilinçli bi motosiklet tutkunu kask bile takıyor neye benzediği önemli değil sonuçta kask
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
04 Ağustos 2011, 19:50
Carbon adlı üyeden alıntı
Hoşuma gitti kask bulursam alabilirim
Benim kaskta bu arkadaşlar fakat polisler halktan daha çok rağbet gösteriyorlar ne zaman nerede görseler hooop dur bakalım bilader diyip çekiyorlar sağa ondan sonra başlıyor ahiret soruları bu kask ne nereden geliyosun nereye gidiyorsun ehliyet ruhsat eylemmi var propogandamı var vs... eğer tüm bunlara rağmen almak isteyen arkadaş olursa sıfırını temin edebilirim siyah ve beyaz renkleri mevcut.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3761321/detay/
[B]Pırasanın piştiği günlerde masada 3 kişi olurduk çocukken. ben, annem bir de oklavası.[/B]
-
04 Ağustos 2011, 19:51
mutlaka böyle bişi kullanmak lazım geceleyin sıkıştıran arabaların arkasından yetişip bu kaskla bi sorun mu var birader dediğimizi hayal ettimde
-
04 Ağustos 2011, 20:31
Benzin döküp yakarsak arkadaşı tam hayalet sürücü olur
-
04 Ağustos 2011, 21:00
-
09 Ağustos 2011, 00:43
aynı kaskı 1.5 senedir bende var.güvenlik açısından pek kullanmadım ancak yollarda insanlar çok garip bakıyorlar,özellikle bayan şöförlerimiz korkup ani hareket yaptıklarında tehlike yaratabiliyorlar
-
11 Ağustos 2011, 02:07
vay anasını yarın gideyimde akyakada bu adamı arayayım:D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler