arkadasşlar 4.250 olan cbf 150nin fiyatı ne olur bu yeni tasarıyla nolur biri sölesin :D
arkadasşlar 4.250 olan cbf 150nin fiyatı ne olur bu yeni tasarıyla nolur biri sölesin :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
"Konuyu Toplam 49 Üye okuyor. (24 Kayıtlı üye ve 25 Misafir)"
Heyecan had safhada
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
şimdiki fiyatı önce %18 düşürün sonra çıkan sonucu %22 daha düşürüp çıplak fiyatı bulun,sonra önce %8 arttırın sonrada çıkan sonuca %18 koyup yeni fiyatı bulun
Gerçek olucagina inanamiyorum rüya sanki :d
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
suzuki - honda vs. çoğu firmanın web sitesinde direkt olarak son tüketiciye ulaşacak satış fiyatı belirtiliyor
bakın http://www.bmw-motosiklet.com/fiyat_listesi.pdf Bmw ne güzel yazmış, kolaycana verginin düşürülmüş fiyatı bulunabilirdi (tabi bunların hepsi 250 cc üstü olduğu için hesaplama açısından bizim işimize yaramaz)
mesela 250 cc altı modellerde diğer firmalarda aynı şekilde yazsalardı kolay olurdu şu an.
Hocam yuvarlak 9 olsun.Yeni favori CBR 250.Dağıtır ortalığı bence.Hadi hayırlısı...
Ben konu başlığını ana sayfada gördüğümde benzindeki ÖTV mi acaba diye daha bir heyecanlı girmiştim. Benzindeki olsaydı daha iyi olurdu ama bu da fena değil. "Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldurur" diye bir söz var ya, hükümetimiz de öyle. Önce 2006'da zam yaptılar, şimdi eski haline getirip sevindiriyorlar.
cbf 150 ne kdr olur asa yukarı bili cevaplasın lütfen:D
şimdi hesap ettim 8118 tl tutuyor cbr 250 tabi honda gercekten %8 den hesap ederse :(
no pain, no gain ...
işte bu yaaaaa işte bu yaaaaaa yeni motor alan kardeşlerimize geçmiş olsun alacakların bayramı bu haber
bu süresiz bi indirim dimi normal yani ekonomik kiriz indirimi gibi 3-4 ay diel:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)