Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Ağabeylerinden sonra babası,allah gani gani rağmen eylesin,geri kalanlara sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin.Ne güzel evlat yetiştirmiş rahmetli.Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.
Allah rahmet eylesin.Mekani cennet olsun.
Babasi huzur bulsun ve rahat uyusun. Ailesine sabir diliyorum.Bu insan icin gereginden fazla aci bu bence pes pese aileden birilerinin eksilmesi. Kenan bu kadar aci ile savasarak hem yaris sampiyonu hemde hayat sampiyonu bence.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Allah rahmey eylesin, Allah geride kalanlara Kenan'a sabır versin...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Allah c.c herseyin en doğrusunu bilir herşeyin Allahtan olduğuna imanı tam biri kenan Allah sabrını daim eylesin rahmetlinin mekanını cennet eylesin...
Sen İp Atla Bende Atlarım,Sen Saklanbac Oyna BEnde Oynarım , Sen El Salla Bende El Sallarım, Sen Gül Bende Gülerim , Sen Camdan Atla Ben Gülmeye Devam Ederim:))
Allah rahmet eylesin. Sofuoğlu ailesinin başı sağolsun. çok zor bir durum Kenan için. Allah sabırlar versin...
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin ölüm hak bir gün hepimiz ölümü tadacagız allah herşeyin hayırlısını nasip etsin....
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Allah rahmet eylesin :(
toprağı bol olsun.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Kenan Sofuoğlu her sezon bu acı haberlerle uğraşıyor. Başısağolsun, Allah yardımcısı olsun...
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
Bahattin (2002), Sinan (2008), İrfan SOFUOĞLU (2011) Nur içinde yatın, mekanınız cennet olsun. Sadece başarılı sporcu yönü ile değil insani vasıfları, ahlakı, samimiyeti ile de kalbimizde büyük yeri olan Kenan ve ailesine sabır diliyorum Allah yardımcınız olsun.
May The Force Be With You
Allah Rahmet Eylesin, kalanlara hayırlı ömür nasip etsin.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.kenanında kimsesi kalmadı be
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin..
Çok büyük acılar yaşadı ve yaşamaya devam ediyor bu aile malesef.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)