tahtadan motosiklet vardı resmini bulamadım
tahtadan motosiklet vardı resmini bulamadım
Sadobey
super bi alete benziyo... ama bizi asar... zaten protatip seriye baglamamislar daha
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
saatte kaç kilometre hız yapıyor acaba aslında işe gidiş gelişlerde kullalılabilir
güzel olmuş dikka çekici.ben erdek te gördüm bisikletle polisler.admlar sahilde gidiyolardı.bi de polisler için özel sort ve t shirt giymişler çok güzel ve karizmatik duruyodu.
Bunun yerine bari verselerdi bi scooter bence çok komik olmuş bunlar.Ehehe suçlu mu kovalıcan o zman inmen gerek!!Kaldırımdan da inmez bunlar.Aynı ginger ya
Bunun yerine bari verselerdi bi scooter bence çok komik olmuş bunlar.Ehehe suçlu mu kovalıcan o zman inmen gerek!!Kaldırımdan da inmez bunlar.Bi ara at bile vardı ki hala bazı bölgelerde var.Bu Aynı ginger ya
Boşverin arkadaşlar adamlar teknolojiyi kullanıyo bizim polisler napıyo sadece bakıyo
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
bunedır yav hırsız cıksa aletı atıp kosarak kocalarlar heralde yada bu alet ısınlanıyor:D valla en iisi bizimkiler bmw gs1150 kullanıyorlar valla(TÜRK POLİSİ YAKALAR)
bunedır yav hırsız cıksa aletı atıp kosarak kovalarlar heralde yada bu alet ışınlanıyor:D valla en iisi bizimkiler bmw gs1150 kullanıyorlar valla(TÜRK POLİSİ YAKALAR)
İKİ TEKERLİ ONA BİNECEKLERİNE MOTORSİKLETLERE BİNSİNLER DAHA İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
aslımda tam bızım polıslere gore zaten olay oldumu kalkım dusunuyorlar buna bınmek bahane olurda bıraz hızlanırlar
maksat gösteriş zaten en popüler yerlerde kullandırıyo reklam kokan bi hareket bence!
Abi kaç basıyo bu ( yolda sorulcak muhtemel soru )
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)